Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 0 – 0 CF Sporting de Mahon

CCE Sant Lluis: Alberto Salvador, Carlos Segui, Alvaro Rotger, Basilio Enrich, Jose Manuel Herrera, Antoni Vinent, Javier Zurbano, Xisco Pallicer, Juan Orfila, Jose Angel Moyano y Othman Boutajbirt.

Sustituciones: Ricardo William por Othman Boutajbirt (min.60), Alejandro Fernandez por Antoni Vinent (min.74) y Juan Sola por Xisco Pallicer (min.77)

CF Sporting de Mahon: Cristobal Triay, Juan Javier, Sergi Sanchez, Miguel Capo, Oscar Francisco, Ruben Ferra, Adria Lorenzo, Juan Pons, Ivan Rumbo, Cristian Morales y Jose Ojea.

Sustituciones: Javier Fernandez por Ivan Rumbo (min.72)

Árbitro: Ruben Bagur Morro. asistido por Luis Grande Mercadal y Julio Garcia Herreros.

Tarjetas: Basilio Enrich (amarilla, min 27), Antoni Vinent (amarilla, min 47) y Alvaro Rotger (amarilla, min 53) para el CCE Sant Lluis. Jose Ojea (amarilla, min 25) y Ruben Ferra (amarilla, min 49) para el CF Sporting de Mahon.

CCE Sant Lluís i CF Sporting de Mahón van signar taules (0-0) en el duel de la onzena jornada de Lliga Regional que va enfrontar a dos equips necessitats, els de Gomila algú mes, però que van estar molt apagats en atac, sumant els locals un punt que serveix per tallar una ratxa de dues derrotes consecutives però que els serveix de ben poc en les seves aspiracions d?escalar posicions a la taula.

Els blaus arribaven a l?encontre després de perdre (4-3) a Los Pinos a la ultima jornada, un resultat que els ferí anímicament, per com es va donar, però els va valer per tornar a trobar el punt competitiu que precedeix a les victòries.

Amb modificacions tàctiques en el seu onze, els locals van començar una mica erràtics en atac, mes en la creació que a la finalització, on amb prou feines arribaven amb perill a la porteria defensada per Cristian. Va començar avisant als quinze minuts de joc l?equip visitant amb una perillosa rematada de Rumbo després centre lateral on l?arribada del davanter sportinguista desactivar a la defensa lluissera, la seva rematada va marxar per sobre del travesser. Uns minuts més tard, Zurbano probava el meta visitant, però el seu xut va acabar fluix a les mans del porter. Va tenir una gran oportunitat d?inaugurar el marcador l?equip de Juanan Gomez, però Javi evita el que podia haver estat el primer gol del partit. Amb un domini altern, poc atractiu per a l?espectador i on la seguretat defensiva guanyava a la creacioó ofensiva van marxar tots dos a la caseta a baixar pulsacions.

En una segona meitat que no va diferir en gran mesura del que s?ha vist en els primers quaranta cinc minuts, Joan Orfila va estar a punt d?anotar per als locals a centre lateral de Toni Vinent, Cris aturar de nou el perill. D?altra banda, van poder desnivellar la balança els sportinguistes, va fregar una tant que hagués suposat la victòria del quadre maonés quan Adri al qual li va arribar als seus peus una pilota a passada de Cristian, xutar però la rematada va ser treat per la defensa local sota pals quan es dirigia al fons de la xarxa. Ja amb el temps pràcticament complert, una passada de Zurbano per a l?arribada en cursa de Ricki, acaba al lateral de la xarxa quan el davanter lluisser el tenia tot de cara. Al final repartiment de punts que deixa insadisfets a tots dos i que no calma la set de victòria dels de Miki Gomila.

El resultat deixa als blaus en la vuitena posició de la classificació amb vuit punts, encara lluny dels llocs als quals aspirava, i al CF Sporting de Mahón en la cinquena posició amb tretze. Tots dos equips hauran de centrar-se ara en els seus respectius duels de la propera jornada davant CE Ferreries (diumenge, 16.30 hores) i CD Menorca respectivament.