PB Els Tamarells, èxit en la calçotada popular organitzada per la nostra penya

Calçotade

NOU ÈXIT EN LA CALÇOTADA POPULAR

Més de 150 persones participaren en la calçotada que organitzàrem el passat dissabte. Els assistents gaudiren d’un dinar de calçots acompanyats de carn a la graella, el corresponent baverall, vi, refrescs, postres i cafè. Durant el dinar realitzarem diferents rifes i sortejos, així també va tenir lloc el sorteig de les entrades per a la final de Copa entre els socis que es presentaren entre les 10 i les 15 hores i mostraren interès ferm per assistir a la Final (el resultat ho publicarem en la propera edició).

Entre els socis assistents sortejàrem un viatge per a dues persones per anar a veure el partit FC Barcelona – CA Osasuna (26 d’abril). Els afortunats foren:

– Titular, soci nº 387 Miquel Roig Serra (Campos)

– 1r suplent, soci nº 262 Llorenç Pons Quetglas (Campos)

– 2n suplent, soci nº 444 Òscar Escoda Trobat (Pòrtol)

Així mateix entre tots els socis es sortejaren 10 viatges pel partit FC Barcelona – R. Societat (16 d’abril) i 8 pel partit FC Barcelona – CA Osasuna (26 d’abril).

Després del dinar, les rifes i els sortejos, els presents pogueren gaudir d’un final de festa amb l’actuació del conjunt “Grollers de Sa Factoria” que fou del grat dels assistents.

Volem agrair la col·laboració en aquest esdeveniment a l’Ajuntament de Felanitx, Gelats Neu d’Or, Forn Picornell, Spar Cas Ferrer, Vins Cinc Caixes i Mitja, Cafè Can Moix, entre d’altres entitats, a tots els directius que ajudaren, i als socis que participaren, especialment a Joan Enric Font, encarregat de fer una salsa romesco excel·lent.

Vist l’èxit assolit i la bona acceptació molt probablement aquest festa tindrà continuïtat.

La Junta Directiva

 

 

Sebastiá Oliver para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.