Crónica Pre-benjamines Mallorca (Gr. F): Atº MarratxÍ «B» 0 – 7 Sollerense D.s.

El árbitro con los capitanes
Alineaciones:

Atº MarratxÍ «B»: Luca Paolo, Aitor Garcia, Sergi Campins, Joan J Lupiañez, Ivan Casanovas, Alba Garcia, Erik MartÍnez y HÉctor Valenzuela.

Sustituciones: Daniel M. Fajardo, Alex Carrasco, Robin J Salomon y Oscar Garcia

Sollerense D.s.: Erik Ferriol, Albert Rullan, Joan Ferrer, Iker San, Jordi Hernandez, Javier Domingo, Andreu Marco y Edward Garcia Avelino De Souza.

Sustituciones: Adrian Garcia, Guillermo Amor, Albert Hauf y Joan Puig

Goles: 0-1 Guillermo Amor (min 19), 0-2 Edward Garcia Avelino De Souza (min 21), 0-3 Albert Hauf (min 24), 0-4 Edward Garcia Avelino De Souza (min 28), 0-5 Guillermo Amor (min 32), 0-6 Ivan Casanovas (min 35) y 0-7 Edward Garcia Avelino De Souza (min 36)

Árbitro: Fernando Gil Vives.

Comentario:

Partit jugat en divendres a sa Nova Cabana.
El partit va començar molt fluix i amb poca intensitat. Es nins jugaven bé i trencaven jugades però faltava aquest puntet més de ganes per començar a veurà gols. El primer quart va acabar cero a cero i si bé dominaren els visitants, és nins de Marratxí també s acostaven amb perill a sa porteria sollerica i jugaven bastant bé.
Al segon quart es va intensificar el domini visitant i les ocasions. El Marratxí a pilota aturada també hagués pogut marcar i Guille feia el 0 a 1, un minut abans del descans.
Després del descans el Sollerense ja va dominar per complet el partit i anant per davant al marcador es van animar i començaren a marcar gols.
Els nins de Marratxí ja no crearen més perill i al final el partit es va tancar amb una golejada a favor dels visitants.
Destacar a Edward, no domés per els seus tres gols, també per el seu joc en equip ja que va passar moltes i bones pilotes i va fer en tot moment el que li deien tant atacant com defensant fent el seu millor partit de sa temporada.

JFP para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.