Crónica Femenino Reg. Mallorca: Bunyola Club de Futbol 2 – 1 Collerense «C»

El Bunyola vence por la minima
Alineaciones:

Bunyola Club de Futbol: Maria Antonia Puertas, Desiree Ribela, Catalina M Martorell, Stina Ulrika, Sonia Baidez, Magdalena Mateu, Esperanza Cañellas, Maria Serrano, Marta Mascaro, Paula Bosch y Irene Oliver.

Sustituciones: Salome S H Tai Tung por Marta Mascaro (min.45), Cristina Rios por Esperanza Cañellas (min.58), Agueda Catalina por Magdalena Mateu (min.76) y Laura Oliver por Catalina M Martorell (min.87)

Collerense «C»: Ariadna Ginard, Ainoa Garcia, Laura Mir, Marta Ramirez, Marta Carbonell, Mireia Molina, Nerea Escudero, Patricia Delicado, Marina Muñoz, Aina Schaffrer y Nicole Juan.

Sustituciones: Catalina Serra por Marina Muñoz (min.57), Elena Montane por Aina Schaffrer (min.67), Catalina Jaume por Marta Carbonell (min.88) y Maria Angels por Marta Ramirez (min.88)

Goles: 1-0 Marta Mascaro (min 35), 1-1 Patricia Delicado (min 38) y 2-1 Sonia Baidez (min 82)

Árbitro: Francisco Durbay Gonzalez.

Comentario:

El partit intersetmanal enfrontava a les dues màximes aspirants a aconseguir el campionat de lliga.

S ha vist una molt bona primera part, amb domini altern i bastants ocasions de gol per part dels dos equips. El joc de ambdós demostrava el perquè de la classificació d unes i altres.

S ha avançat l equip local mitjançant Marta, de xut ras molt ajustat al pal dret de la porteria visitant.

A les derreries de la primera part a empatat el Collerense. Per les ocasions, el domini altern i el joc, l empat momentani era just. Si bé s ha de dir que l àrbitre havia anulat dos gols a les bunyolines per fora de joc, el primer clar. El segon més rigorós.

La segona meitat ha duit el pes del partit el Collerense, que a la reanudacio ha estat millor. El Bunyola no ha aconseguit trobar el seu joc i s ha vist dominat, haguent de defensar com podia i sortir a la contra.

Les visitants no han estat encertades de cara al gol i les de Bunyola en una de les poques arribades que han fet s han trobat un penal a favor, tan clar com innecessari, que els ha permès guanyar el partit i deixar la lliga molt al seu favor.

JFP para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.