Crónica Pre-benjamines Mallorca (Gr. F): Atº de Paguera 1 – 3 Sollerense D.s.

Atº de Paguera: Hugo Enseñat, Tomeu Vich, Antonio Vilchez, Marcos Moreno, Alejandro Gallego, Carlos Alcantara, Joan Styven Alvarado y Eva Grisi.

Sustituciones: Lucas Quetglas, Andres Jofre, Oscar Miguel y Eric Cuevas

Sollerense D.s.: Joan Puig, Mateo Marti, Joan Ferrer, Javier Domingo, Albert Hauf, Andreu Marco, Edward Garcia Avelino De Souza y Nicolas Bucurescu.

Sustituciones: Erik Ferriol, Adrian Garcia, Jordi Hernandez y Xavi Marques

Goles: 0-1 Nicolas Bucurescu (min 6), 1-1 Alejandro Gallego (min 19), 1-2 Joan Ferrer (min 36) y 1-3 Xavi Marques (min 38)

Árbitro: Moises Muñoz Mendoza.

Partit difícil per els Sollerics que jugaven contra un equip no massa ben classificat però que no juga gens malament i que darrerament està treguent molts bons resultats.

El Sollerense ha dominat es partit desde un principi i aviat a marcat mitjançant Nico a una contra.

Aquest gol pareixia que faria que el partit fos fàcil per els verd i blancs, però ben al contrari el Paguera cada vegada ha empès més aconseguint L empat al segon quart.

L equip de Sóller a partir d aquell moment ha anat a per la victòria però una i altre vegade xocaven front la defensa i el molt bon porter local.

Ja al darrer quart i faltant 4 minuts, l entrenador dels sollerics a posat al seu central, Joan Ferrer de davanter en un darrer intent de guanyar el partit. Joan ha respost i a la primera pilota que ha controlat ha marcat la 1 a 2.

Als darrers instants i ja amb un Paguera derrotar Xavi sentenciava amb l 1 a 3.