Carta de dimisión de Juan Luis Pons, vicepresidente del CD Alcudia,

Joan Lluís Pons Colomer

A LA JUNTA DIRECTIVA DE LA UNIÓ ESPORTIVA ALCÚDIA

Per la present pos en coneixement de la Junta Directiva de la Unió Esportiva Alcúdia que després de 10 anys formant-hi part d’aquesta Junta i després de 8 anys com a vice-president del club present la meva dimissió irrevocable.

Les circumstàncies actuals m’impossibiliten continuar exercint les meves responsabilitats de vicepresident i membre de la Junta. Durant aquest temps he fet tot el que he sabut i pogut perquè la Unió Esportiva Alcúdia anàs endavant. Sempre m’ha mogut el doble desig d’aconseguir èxits esportius i dinamitzar l’esport base del nostre poble. Crec que la nostra entitat juga un paper de gran rellevància a la vida col·lectiva d’Alcúdia i per això he intentat aportar el meu granet d’arena.

Han estat anys de feina i compromís. Només puc expressar el meu agraïment a tots els que durant aquest temps, de forma desinteressada i generosa, han volgut ajudar a que el nostre projecte anàs per amunt. La vida dona moltes voltes i té moltes etapes. Ara, per jo, és el moment de tancar una etapa. Només esper haver estat útil i veure una Unió Esportiva Alcúdia plena de sentit i de força al servei dels nostres joves i de la seva massa social.

Alcúdia, 13 de febrer de 2017.

Joan Lluís Pons Colomer.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es