Crónica Femenino Reg. Mallorca: Bunyola Club de Futbol 2 – 2 Atº MarratxÍ «B»

El Bunyola empata ante el At. Marratxí \\"B\\"
El Bunyola empata ante el At. Marratxí «B»

Alineaciones:

Bunyola Club de Futbol: Maria Antonia Puertas, Desiree Ribela, Cristina Rios, Stina Ulrika, Sonia Baidez, Magdalena Mateu, Catalina M Martorell, Andrea Moragues, Marta Mascaro, Paula Bosch y Maria Serrano.

Sustituciones: Laura Oliver por Cristina Rios (min.80) y Rosa Magdalena por Magdalena Mateu (min.80)

Atº MarratxÍ «B»: Raquel Enfedaque, Inmaculada Cepeda De La Cruz, Raquel Gurrionero, Margalida Bennasar, Paula Neiro, Lucia Puigcercos, Susana Villagomez, Abigail Quiroz, Fatima E Traversaro, Marina Caceres y Stefania D Lualdi.

Sustituciones: Monika Mario por Paula Neiro (min.52) y Maria Del Mar Ramos Valdivieso por Lucia Puigcercos (min.87)

Goles: 0-1 Lucia Puigcercos (min 28), 1-1 Marta Mascaro (min 33), 1-2 Monika Mario (min 75) y 2-2 Sonia Baidez (min 89)

Árbitro: Francisco Cañadillas Espada.

Tarjetas:Jaume Borras (roja, min 76) para el Bunyola Club de Futbol.

Comentario:

Partit que enfrontava als dos primers classificats a la lliga Regional Femenina. L equip de Bunyola invicte i les Marratxineres a 5 punts amb domés un partit perdut. Darrer partit de la primera volta i amb les bunyolines, ja matemàticament, campiones d hivern.

El partit no va decebre a ningú. Molta afició a les grades, malgrat el mal temps.

El partit no va tenir un dominador clar. Uns moments dominaven les locals i altres les visitants. Ambdós equips però desplegaven un molt bon joc demostrant el perquè van les dues primeres a la taula classificatòria.

Als primers minuts les oportunitats de gol van ser per les locals, però les que se van adelantar van ésser les de Marratxí.

Aviat van reaccionar les de vermell i van empatar en mitjançant Marta. Amb empat a 1 s arribava al descans.

A la segona meitat el Bunyola va sortir a per totes tancant a dins el seu camp a l Atlètic Marratxí i va gaudir de varies ocasions claríssimes de gol que inexplicablement es van fallar. Es va passar de poder sentenciar el partit a posar-se 1 a 2 al marcador i es que les de Marratxí van reaccionar i desplegant un bon joc dominaven al seu adversari.

Si bé per joc la victòria momentània visitant podia ser normal, no aixi per ocasions de gol, ja que les visitants havien fet 2 gols en 2 xuts a porta mentre que el Bunyola una vegada més per fer un gol ha de crear moltes ocasions.

Amb l 1 a 2, el mister local va adelantar posicions cercant l empat que va arribar en temps de desconte de penal demunt Sònia, que era derribada per una adversaria dins l àrea. La mateixa Sònia feia el 2 a 2 final.

Així l equip de Bunyola manté la distància amb les seves rivals aprofitant la trevalada del Collerense que tambe empatà.

El Bunyola campiones d hivern i invictes una vegada acabada la primera volta.

JFP para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.