Alaro: Joan M Frau, Lluis Salamanca, Matias J Allo, Guillermo Nadal, Marc Oliver, LlorenÇ Bennassar, Antonio Amengual, Jose R Martinez, Carlos Morro, Miquel Simonet y Ivan Camilo Acevedo.

Sustituciones: Bartomeu Rossello por Carlos Morro (min.70), Francisco Subires por LlorenÇ Bennassar (min.81), Ibrahima Camara por (min.89) y Francesc Guardiola por Antonio Amengual (min.89)

Soller: Jose L Ruiz, Daniel Marti, Ianis Ballester, Alejandro Sanchez, Miquel Ramon, Ruben Martinez, Leonel Andres, Sergi Varon, Leandro M Flores, Vicens Bover y Joan P Mayol.

Sustituciones: Victor Pomar por Joan P Mayol (min.78)

Goles: 1-0 Antonio Amengual (min 28), 2-0 Miquel Simonet (min 37) y 2-1 Leonel Andres (min 48)

Árbitro: Jose Miguel Bordoy Homar. asistido por Adrian Velasco Laguna y Jordi Verdera Escandell.

Tarjetas: Guillermo Nadal (amarilla, min 53), Miquel Simonet (roja, min 55), Carlos Morro (amarilla, min 60), Jesus Uribe (amarilla, min 85) y Ibrahima Camara (amarilla, min 89) para el Alaro. Daniel Marti (amarilla, min 36), Leonel Andres (amarilla, min 40) y Vicens Bover (amarilla, min 84) para el Soller.

L’ Alaró va rompre la dinàmica negativa davant el Sóller.

El conjunt local superà al Sóller tot i jugar amb 10 casi tota la segona part.

L’Alaró realitzà un bon partit tant amb 11 com amb 10 jugadors i disposà de clares ocasions per augmentar la seva renta al marcador.

La primera part finalitzà amb un clar 2-0, els blancs feren mèrits per emportar-se aquest aventatge als vestidors. El primer gol arribà d’una gran definició del seu capità Toni Amengual i el segon d’un penal molt rigorós, transformat per Miquel Simonet.

Els visitants no portaren massa perill. Les poques arribades sempre foren pel seu davanter Andrés (ex-jugador, clau amb l’ascens a Preferent).

Al començament de la segona part, Andrés marca el 2-1 i pocs minuts després l’Alaró es queda amb 10 homes per l’expulsió de Miquel Simonet. Tot pintava negre a la parròquia alaronera a n’aquell moment. Però els blancs sorprengeren a la seva afició amb un joc vistós i amb clares ocasions per sentenciar el partit. Tingueren gran part del segon temps el seu adversari dins el seu camp.