Previa Lliga Preferente Juvenil Menorca, jornada 2

Penya Ciutadella Esportiva Penya Ciutadella Esportiva "B"
4ª posición, 3 puntos
1 - 5
CCE Sant Lluis CCE Sant Lluis
6ª posición, 0 puntos

Sábado 07/01/2017 - 16:00 h Campo: Son Marçal - Ciutadella

Ver jornada Crónica no disponible
Penya Ciutadella-CCE Sant Lluis

El futbol juvenil estrena aquest dissabte al 2017 amb el partit corresponent a la segona jornada de Lliga entre el Penya Ciutadella B i l?equip de Elias Noval amb el Municipal de Son Marçal com amfitrió. Tot just acabat una 2016 en el qual els nostres es van quedar a les portes d?accedir a la final de copa, aquesta estrena d?any portara amb si la disputa d?una Lliga Juvenil que es presenta interessant i amb un ampli ventall d?equips amb opcions d?aconseguir el títol i per conseqüència l?accés directe a Lliga Nacional. Els de Ses Canaletes afronten el partit amb tres entrenaments en aquest 2017 i amb les idees clares d?anar partit a a partit per intentar ser un dels conjunts que pel mes de maig tinguin opcions de competir per tot.

En l?aspecte psicologic, els de Son Marçal arriben a la trobada amb la moral pels núvols després de vèncer en l?últim partit de l?any, al CD Menorca B a domicili, en un partit on els de ponent es van imposar per 0-1 amb el únic tant de Genestar que a la fi els va servir per tornar-se amb les mans plenes de la seva visita a l?Estadi Mahones.

Els de Noval per la seva contra, estrenaran competició, després de l?ajornament de la seva trobada inicial davant l?At. Villacarlos B que es disputarà el proper dimarts 17 de gener a partir de les 17:00 hores en el feu lluisser, abans pero, Son Marçal medirà els lluissers que volen treure els primers tres punts de l?any a domicili.


 

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es