Sopar de Nadal del CE Campos

Sopar de Nadal

El Club Esportiu Campos va celebrar el sopar de nadal on participaren els membres de la Junta Directiva i tots els entrenadors i delegats que integren els cossos tècnics dels 14 equips que enguany formen part de la familia campanera.

Ho vàrem celebrar amb un arroç brut fet pel Coordinador, Tomeu Obrador, i el Presi, Pep Vanrell, on tots vàrem gaudir d’un bon vespre, acabant amb un bon gelat de Gelats Jop, al qual volem donar les gràcies per la seva col·laboració i amb un brindis per part del President, agraïnt la feina feta i desitjant unes bones festes a tothom, de la mateixa forma que des del CE Campos volem desitjar a tots els membres, que d’una manera o altra formen part d’aquest sentiment que és el Campos, que passin unes bones festes nadalenques i que l’any que ve sigui millor que aquest.
Amunt Campos i molts d’anys!!!!!

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es