Crónica Femenino Reg. Mallorca: Bunyola Club de Futbol 2 – 1 Collerense «D»

Bunyola Club de Futbol: Maria Antonia Puertas, Cristina Rios, Stina Ulrika, Sonia Baidez, Esperanza Cañellas, Marta Mascaro, Magdalena Mateu, Paula Bosch, Maria Serrano, Desiree Ribela y Maria Del R Catalan Gemar.

Sustituciones: Agueda Catalina por Maria Del R Catalan Gemar (min.56), Andrea Moragues por Desiree Ribela (min.59), Salome S H Tai Tung por Cristina Rios (min.62) y Laura Oliver por Magdalena Mateu (min.77)

Collerense «D»: Elsa Cartaña, Victoria Florencia, Elena Mesquida, Daniela Narros, Carmen Ballesteros, Maria Angels, Raquel Serra, Marta Nadal, Ariadna Ginard, Paula Serra y Marta Ramirez.

Sustituciones: Roxana Ruiz por Daniela Narros (min.55), Paula Bota por Carmen Ballesteros (min.60), Paula Bosch por Maria Angels (min.70), Laura Godoy por Ariadna Ginard (min.84) y Kristina Isabel por Victoria Florencia (min.89)

Goles: 1-0 Paula Bosch (min 39), 2-0 Marta Mascaro (min 45) y 2-1 Paula Serra (min 68)

Árbitro: Jose Manuel Muñoz Garcia.

Tarjetas:Jaume Borras (amarilla, min 30) para el Bunyola Club de Futbol.

Abans del començament del partit es va guardar un minut de silenci en memòria de l equip Chapecoense i per Alexia, ex jugadora del Bunyola.

Partit difícil devant un adversari molt jove, ben col.locat i que sortia bé a la contra.

El pes del partit i el domini va correspondre al Bunyola que va anar a més a mesura que passaven els minuts.

Les ocasions eren bunyolines, moltes d elles clares, però fins als darrers minuts de la primera part no  van arribar els gols locals.

A la segona meitat l equip de Bunyola encara va dominar més però van ser les visitants les que en una errada defensiva de les bunyolines escurçaven la distancia.

Els darrers minuts van ser més tranquils de l esperat ja que el Collera no va crear més perill i el partit acaba amb una merescuda però mínima victòria local.

Destacar a tot l equip de Bunyola en general i a Stina molt bé a la defensa i Espe, com sempre fent un molt bon partit enmig del camp.