Crónica 3ª Div.: Campos 2 – 2 Ciudad de Ibiza

Jornada 17, Sábado 26/11/2016 - 17:30 h
Campos
2 2
Ciudad de Ibiza

Campo: Campos
Ver jornada

Empate del Campos ante el Ciudad de Ibiza

Alineaciones:

Campos: Adrian Garrido, Antonio Vidal, Raul Fernandez, Antonio Roig, Jose Maria Gari, Andres Iniesta, Miguel Fernandez, Fernando Garcia, Francisco J. Diego, Albert Coll y Alejandro Aelen.

Sustituciones: Joan A Comas por Albert Coll (min.77), Zakria Malki por Raul Fernandez (min.85) y Miguel A Bermudez por Francisco J. Diego (min.90)

Ciudad de Ibiza: Carlos Perez, Jose Antonio, Luis Lozano, Adrian Rosa, Victor Hurtado, Raul Galera, Adrian Cardona, Pablo De Dios, Adrian Ramos, Jordi Serra y Samuel Tomillero.

Sustituciones: Adrian Gallego por Jordi Serra (min.66) y Daniel Reales por Raul Galera (min.75)

Goles: 0-1 Adrian Ramos (min 1), 1-1 Francisco J. Diego (min 7), 2-1 Albert Coll (min 38) y 2-2 Luis Lozano (min 89)

Árbitro: Federico Javier Saiz Villares. asistido por Adrian Montero Cladera y Gabriel Fiol Alzamora.

Tarjetas: Albert Coll (amarilla, min 21), Jose Maria (amarilla, min 48), Andres Iniesta (amarilla, min 55), Fernando Garcia (amarilla, min 71), Antonio Vidal (amarilla, min 82), Antonio Mas (roja, min 89) y Antonio Roig (roja, min 89) para el Campos. Adrian Ramos (amarilla, min 57) para el Ciudad de Ibiza.

Comentario:

RESULTAT INJUST, MOLT INJUST

Resultat injust, molt injust el que s’ha donat en el partit jugat avui al Camp Municipal de Campos entre l’equip local i el Ciudad de Ibiza i molta part de culpa d’aquest fet, la té el trio arbitral, que ha assenyalat un penalti inexistent en el darrer minut del partit.
El partit ha començat molt favorable a l’equip eivissenc ja que en el primer minut del partit, el davanter centre Adrián Ramos ha aprofitat un malentès defensiu per marcar el zero a un.
Però l’equip vermell no s’ha vengut abaix i amb una bona combinació ofensiva, en el minut set del partit, Kiko Diego ha tornat a posar les taules en el marcador. A partir d’aquest moment s’ha vist un partit igualtat, que poc a poc, el Campos ha anat inclinant al seu favor fins que Albert Coll, en el 38, ha marcat un bon gol i ha permés a l’equip campaner arribar amb avantatge al descans, tot i que el Campos ha gaudit d’una molt bona ocasió a peus d’Àlex per haver ampliat l’avantatge.
La segona part ha transcorregut amb la mateixa tònica, partit igualat amb accions ofensives dels visitants cercant l’empat i que han obtingut bona resposta per part d’Adri, porter local, i que encara en edad juvenil, avui ha debutat a tercera divisió com a titular i el Campos, jugant a la contra i gaudint de qualque ocasió per marcar el tercer.
Fins que ha arribat el fatídic minut 90, on una passada llarga al davanter Ramos, i en una disputa amb els centrals locals, l’àrbitre ha assenyalat penal en una caiguda de l’eivissenc que estava d’esquena a la porteria amb cap possibilitat de rematar i que ha caigut pel seu propi impuls, mostrant a més, targeta vermella al capità Toni Roig, En definitiva, penal totalment inexistent.
L’ha llançat Adrian Ramos i la pilota s’ha estavellat al travesser i en una altra infracció tampoc vista ni per l’àrbitre ni per l’àrbitre assistent, Lozano ha recollit el rebuig a l’alçada de l’àrea petita, fet que demostra que havia entrat dins l’area molt abans d’haver llançat el penal, i amb tota aquesta avantatge obtinguda ho ha aprofitat per marcar l’empat en el minut 90.
Ja no hi ha hagut temps per res més i s’ha arribat al final del partit amb empat a dos gols i amb l’equip i afició campanera totalment abatuts per la injustícia del marcador i sobretot, per com s’ha produit aquest empat, amb una i no és la primera d’aquesta temporada, injustícia arbitral.

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es