Crónica 3ª Div.: Campos 2 – 2 Ciudad de Ibiza

Empate del Campos ante el Ciudad de Ibiza

Campos: Adrian Garrido, Antonio Vidal, Raul Fernandez, Antonio Roig, Jose Maria Gari, Andres Iniesta, Miguel Fernandez, Fernando Garcia, Francisco J. Diego, Albert Coll y Alejandro Aelen.

Sustituciones: Joan A Comas por Albert Coll (min.77), Zakria Malki por Raul Fernandez (min.85) y Miguel A Bermudez por Francisco J. Diego (min.90)

Ciudad de Ibiza: Carlos Perez, Jose Antonio, Luis Lozano, Adrian Rosa, Victor Hurtado, Raul Galera, Adrian Cardona, Pablo De Dios, Adrian Ramos, Jordi Serra y Samuel Tomillero.

Sustituciones: Adrian Gallego por Jordi Serra (min.66) y Daniel Reales por Raul Galera (min.75)

Goles: 0-1 Adrian Ramos (min 1), 1-1 Francisco J. Diego (min 7), 2-1 Albert Coll (min 38) y 2-2 Luis Lozano (min 89)

Árbitro: Federico Javier Saiz Villares. asistido por Adrian Montero Cladera y Gabriel Fiol Alzamora.

Tarjetas: Albert Coll (amarilla, min 21), Jose Maria (amarilla, min 48), Andres Iniesta (amarilla, min 55), Fernando Garcia (amarilla, min 71), Antonio Vidal (amarilla, min 82), Antonio Mas (roja, min 89) y Antonio Roig (roja, min 89) para el Campos. Adrian Ramos (amarilla, min 57) para el Ciudad de Ibiza.

RESULTAT INJUST, MOLT INJUST

Resultat injust, molt injust el que s’ha donat en el partit jugat avui al Camp Municipal de Campos entre l’equip local i el Ciudad de Ibiza i molta part de culpa d’aquest fet, la té el trio arbitral, que ha assenyalat un penalti inexistent en el darrer minut del partit.
El partit ha començat molt favorable a l’equip eivissenc ja que en el primer minut del partit, el davanter centre Adrián Ramos ha aprofitat un malentès defensiu per marcar el zero a un.
Però l’equip vermell no s’ha vengut abaix i amb una bona combinació ofensiva, en el minut set del partit, Kiko Diego ha tornat a posar les taules en el marcador. A partir d’aquest moment s’ha vist un partit igualtat, que poc a poc, el Campos ha anat inclinant al seu favor fins que Albert Coll, en el 38, ha marcat un bon gol i ha permés a l’equip campaner arribar amb avantatge al descans, tot i que el Campos ha gaudit d’una molt bona ocasió a peus d’Àlex per haver ampliat l’avantatge.
La segona part ha transcorregut amb la mateixa tònica, partit igualat amb accions ofensives dels visitants cercant l’empat i que han obtingut bona resposta per part d’Adri, porter local, i que encara en edad juvenil, avui ha debutat a tercera divisió com a titular i el Campos, jugant a la contra i gaudint de qualque ocasió per marcar el tercer.
Fins que ha arribat el fatídic minut 90, on una passada llarga al davanter Ramos, i en una disputa amb els centrals locals, l’àrbitre ha assenyalat penal en una caiguda de l’eivissenc que estava d’esquena a la porteria amb cap possibilitat de rematar i que ha caigut pel seu propi impuls, mostrant a més, targeta vermella al capità Toni Roig, En definitiva, penal totalment inexistent.
L’ha llançat Adrian Ramos i la pilota s’ha estavellat al travesser i en una altra infracció tampoc vista ni per l’àrbitre ni per l’àrbitre assistent, Lozano ha recollit el rebuig a l’alçada de l’àrea petita, fet que demostra que havia entrat dins l’area molt abans d’haver llançat el penal, i amb tota aquesta avantatge obtinguda ho ha aprofitat per marcar l’empat en el minut 90.
Ja no hi ha hagut temps per res més i s’ha arribat al final del partit amb empat a dos gols i amb l’equip i afició campanera totalment abatuts per la injustícia del marcador i sobretot, per com s’ha produit aquest empat, amb una i no és la primera d’aquesta temporada, injustícia arbitral.