Crónica Femenino Reg. Mallorca: Bunyola Club de Futbol 1 – 0 PÒrtol

El Bunyola se impone en casa

Alineaciones:

Bunyola Club de Futbol: Maria Antonia Puertas, Aina Cassanyes, Laura Oliver, Stina Ulrika, Sonia Baidez, Esperanza Cañellas, Catalina M Martorell, Andrea Moragues, Maria Serrano, Paula Bosch y Irene Oliver.

Sustituciones: Marta Mascaro por Aina Cassanyes (min.46), Cristina Rios por Laura Oliver (min.46), Magdalena Mateu por Stina Ulrika (min.52), Maria Del R Catalan Gemar por Esperanza Cañellas (min.65) y Rosa Magdalena por Paula Bosch (min.77)

PÒrtol: Helga Millan, Anais Balduz, Rocio Rosado, Lorena Maldonado, Sonia Moya, Raquel Oliver, Catalina Maria, Maria C Colomar, Marina Sureda, Itziar Perez y Olga Lopez.

Sustituciones: Catalina Serra por Raquel Oliver (min.53) y Auba Sard por Lorena Maldonado (min.80)

Goles: 1-0 Sonia Baidez (min 10)

Árbitro: Cristobal Cabanellas Reynes.

Comentario:

Molt bon partit del Bunyola que ha duit el pes del joc i ha dominat al Portol desde el primer minut.

Les jugadores bunyolines han sortit molt enxufades al camp i han fet un partit molt serios i de qualitat dominant al seu adversari que just es podia limitar a contra-atacar.

El Portol no ha xutat entre els tres pals defensats per Puertas en tot l encontre i la jugada amb més perill que han fet ha estat a la primera part amb un tir que ha passat fregant el pal de la porteria bunyolina.

El Bunyola hagués pogut deixar sentenciat el partit i no haver de patir per el resultat o inclòs golejar si no hagués estat per la espectacular actuació de la portera visitant que ha salvat al seu equip de rebre més gols tant a la primera com a la segona meitat.

Resultat just però curt vist els mèrits d unes i altres i un Bunyola que es consolida a la primera posició, encara invicte.

Destacar el joc col·lectiu de l equip i el partit al mitg del camp d Espe i Andrea, una tot terreny. Sonia, infranquejable de central i la contundència de Laura i Aina als laterals.

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.