Crónica Pre-benjamines Mallorca (Gr. F): Bellver Palma 3 – 3 Sollerense D.s.

El colegiado con los capitanes
Alineaciones:

Bellver Palma: Pedro Sunday, Vincent Enorhense Emmanuel, Jose Samuel Garcia, Daniel O Osawaru, Bakou Traore, Alexander Reyes Ewemade, Mouhamed Alimami Kone y Terence Odera Muoma.

Sustituciones: Chijioke Emmanuel

Sollerense D.s.: Erik Ferriol, Mateo Marti, Albert Rullan, Joan Ferrer, Guillermo Amor, Jordi Hernandez, Xavi Marques y Nicolas Bucurescu.

Sustituciones: Joan Puig, Adrian Garcia, Iker San y Edward Garcia Avelino De Souza

Goles: 1-0 Mouhamed Alimami (min 2), 1-1 Nicolas Bucurescu (min 7), 1-2 Xavi Marques (min 17), 2-2 Bakou Traore (min 20), 2-3 Jordi Hernandez (min 23) y 3-3 Jose Samuel (min 25)

Árbitro: Francisco Jaime Parets Cañas.

Comentario:

Partit molt disputat i amb moltes alternances al marcador.

Han començat marcant els locals a la seva primera arribada a porteria aprofitant un rebuig de Eric. Fins aquell moment els sollerics eren els que arribaven més a l àrea palmesana.

El partit ha seguit el mateix guió.  El Sollerense combinava més i creava més ocasions, remuntant el marcador i passant se per davant en dues ocasions (1-2 i 2-3) però el Bellver amb un joc més directe i més de lluita transformava en gol totes les seves arribades, tres xuts a porta, tres gols. Així s ha arribat al definitiu 3 a 3 amb gols de Jordi, Xavi i Nico per l equip verdiblanca.

A la darrera ocasió del partit els sollerics han estat a punt de fer el quart ja que un tir lliure executat per Ferrer ha sortit fregant el travaser de la porteria palmesana.

Al final just repartiment de punts. El Sollerense ha jugat millor però ha fer massa regals en defensa i això ha fet que domés aconseguissin un punt.

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.