Crónica Pre-benjamines Mallorca (Gr. F): Sollerense D.s. 8 – 0 Atº MarratxÍ «B»

El árbitro con los capitanes
Alineaciones:

Sollerense D.s.: Joan Puig, Albert Rullan, Joan Ferrer, Adrian Garcia, Iker San Jose, Jordi Hernandez, Javier Domingo y Edward Garcia Avelino De Souza.

Sustituciones: Erik Ferriol, Guillermo Amor, Xavi Marques y Albert Hauf

Atº MarratxÍ «B»: Luca Paolo, Daniel M. Fajardo, Sergi Campins, Joan J Lupiañez, Daniel Mures, Alba Garcia, Erik MartÍnez y HÉctor Valenzuela.

Sustituciones: Aitor Garcia y Oscar Garcia

Goles: 1-0 Javier Domingo (min 8), 2-0 Jordi Hernandez (min 11), 3-0 Xavi Marques (min 13), 4-0 Albert Hauf (min 20), 5-0 Edward Garcia Avelino De Souza (min 32), 6-0 Joan Ferrer (min 34), 7-0 Iker San (min 37) y 8-0 Iker San (min 40)

Árbitro: Alejandro Jacas Cordoba.

Comentario:

Partit dominat per complet per els Sollerics. Tant és així que l equip de Marratxí no ha xutat a porteria en tot el partit.

L equip de Sóller ha desplegat un bon joc en conjunt treguent la pilota jugada desde el darrera i arribant en perill a la porteria adversària constantment.

El millor del At. Marratxí ha estat el porter.

En quant al Sollerense més que destacar a ningú en concret es pot destacar al conjunt en si mateix. Molta possessió, bones passades i jugui el qui jugui no es nota.

La próxima jornada els sollerics jugaran en divendres al difícil camp del Bellver, equip que també es troba a les posicions altes de la classificació.

JFP para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.