Crónica Femenino Reg. Mallorca: Bunyola Club de Futbol 4 – 2 Arenal

Bunyola Club de Futbol: Maria Antonia Puertas, Rosa Magdalena Illa, Catalina M Martorell, Desiree Ribela, Stina Ulrika, Sonia Baidez, Maria Serrano, Magdalena Mateu, Irene Oliver, Marta Mascaro y Salome S H Tai Tung.

Sustituciones: Laura Oliver por (min.60), Aina Cassanyes por Sonia Baidez (min.78), Maria Del R Catalan Gemar por Stina Ulrika (min.81) y Agueda Catalina por Irene Oliver (min.89)

Arenal: Gloria Ruiz, Patricia Trave, Noelia Reus, Marina Jaume, Saira De Los Santos Perez, Sandra Moreno, Maria Merce, Alba Lopez, Francisca Camps, Vanesa Caballe y Jesica Garcia.

Sustituciones: Maria-antonia Blanco por Francisca Camps (min.72) y Melody M Nuñez por Sandra Moreno (min.72)

Goles: 1-0 Sonia Baidez (min 8), 1-1 Saira De Los Santos Perez (min 17), 1-2 Saira De Los Santos Perez (min 28), 2-2 Irene Oliver (min 51), 3-2 Maria Serrano (min 64) y 4-2 Irene Oliver (min 67)

Árbitro: Angel Moreno Jimenez.

El Bunyola referma el lideratge de la competició en un partit que ha tengut de tot, molts i bons gols, bon joc, molta lluita i remontada épica.

Començava bé el partit per les bunyolines que sortien molt enxufades  i dominaven els primers minuts, fruit d’aquest domini ha vengut el primer gol local, obra de Sonia, que ha materialitzat un clar penal xiulat per l’àrbitre del partit.
L’Arenal, en lloc d’acovardarse, s ha envalentonat i abans del descans ja havia donat la volta al marcador posant un provisional 1 a 2. Eren els millor moments de l equip visitant, que desplegava un molt bon joc i arribava amb perill a la porteria, molt ben defensada per Puertas, que no havia pogut fer res als dos gols arenalers. L’equip de Bunyola per la seva part no jugava malament i també arribava aprop de la porteria de l’Arenal, però no aconseguia crear clares ocasions de gol i les defenses de les visitants, una i altre vegada, desberetaven les jugades d’atac de les de Bunyola.
En el descans, els entrenadors locals han mogut les seves peses, fent diversos canvis tàctics dins l’equip i canviant a jugadores de lloc. Els canvis han tengut l’efecte esperat i aixó, juntament, amb l’empenta i les ganes de guanyar de les jugadores de Bunyola, ha fet que el domini comences a ser local. Les ocasions de gol per part del Bunyola cada vegada eren més clares devant un sorprés Arenal.
El premi a tot això ha vengut en forma de remontada i després de dos gols d Irene i un de Mari, s ha establert el definitiu 4 a 2 que donava la victòria i el lideratge al Bunyola CF.
Dos molt bons equips i un molt bon partit el viscut a Bunyola.