Crónica Preferente: CF Sporting de Mahon 0 – 0 CCE Sant Lluis

jugada del partido

Alineaciones:

CF Sporting de Mahon: Cristobal Triay, Adria Lorenzo, Javier Fernandez, Sergi Sanchez, Miguel Capo, Juan Javier Torres, Cristian Morales, Juan Pons, Jonatan Vico, Jesus Llabres y Sergio Andres Ayala.

Sustituciones: Maykol Giraldez por (min.46), Marc Ferrando por Jesus Llabres (min.71), Jose Ojea por Adria Lorenzo (min.71) y Jose Antonio por Jonatan Vico (min.83)

CCE Sant Lluis: Javier Salvador, Lluis Busutil, Julian Garcia, Juan Sola, Alvaro Rotger, Basilio Enrich, Isaias Pons, Jose Manuel, Javier Zurbano, Carlos Stainer y Alberto Salvador.

Sustituciones: Alejandro Fernandez por Lluis Busutil (min.47), Antoni Vinent por Carlos Stainer (min.69), Diego Gonzalez por Julian Garcia (min.74) y Jordi Gonzalez De La Cruz por Jose Manuel (min.85)

Árbitro: Francisco Pelaez Jimenez. asistido por David Pons Rosello y Xavi Torras Cubas.

Tarjetas: Adria Lorenzo (amarilla, min 40) y Miguel Capo (amarilla, min 68) para el CF Sporting de Mahon. Julian Garcia (amarilla, min 31) y Basilio Enrich (amarilla, min 66) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

El CCE Sant Lluís no va poder passar de l’empat davant el CF Sporting de Mahón, que també lluita per una plaça en semifinals, en el partit disputat a l’Estadi Municipal de Maó, corresponent a la setena jornada de copa Regional. El punt permet als dos equips seguir amb opcions d’aconseguir accedir a la següent ronda, a l’espera dels resultats dels altres partits que es disputen aquest diumenge, a falta de dues jornades per al final de la fase regular.

La dinàmica de tots dos conjunts era diferent. Mentre els de Juanan Gomez segueixen sense conèixer la derrota, els lluissers venien de caure en l’anterior jornada a Ses Canaletes i buscaven recuperar els tres punts perduts en el seu últim partit, però no ho van aconseguir.

El partit va tenir una primera part on els de Micki Gomila van merèixer més davant el quadre local, que manté la seva fortalesa defensiva com a gran condició i li dóna possibilitats de ficar-se en la següent ronda. El CCE cercar desequilibrar el partit a favor seu des del primer minut i gaudir d’oportunitats des del minut 10 per mitjà de Zurbano, al qual li va ser anul·lat un gol per fora de joc a centre d’Alberto, que el col·legiat, a instàncies de la seva assistent anul·la per posició antireglamentària. Els visitants, van proposar i dominar més, ja que la victòria li podia posar en una posició privilegiada a la classificació, no van estar encertats de cara a gol. En qualsevol cas també la feina del porter sportinguista, Cris, ajudar als seus en les ocasions de les que anava disposant l’equip de Gomila. Els nostres es van apoderar del esfèric i generaven situacions de perill per a posar-se per davant, Manu en area petita no va encertar a batre Cris, que poc després va haver de lluir-se a xut de Basili Enrich, es treballava bé però no s’aconseguia materialitzar la superioritat en forma de gol. Abans del descans, Álvaro va ser el que va fer intervenir de nou al porter sportinguista i ja sobre la mitja part era Sola que rematava de cap molt a prop del pal local.

En qualsevol cas als dos minuts de la represa, era Alberto el que posava l’ensurt a les grades del Municipal maonès després de superar a la Cris i rematar a porta amb el porter local batut, va aparèixer Capo del no res per treure sobre la mateixa línia de gol l’ocasió més clara del segon temps per als lluissers. La trobada s’equilibrava amb el pas dels minuts ja que els pupils de Gomila, menys acostumats a la superfície natural de la gespa sportinguista, acusaven el cansanci a les cames, a partir d’aquí es van succeir les alternatives amb arribades per uns i altres, les més clares per als de Juanan Gomez van ser les de Sergio Ayala, després d’un error en centre del camp dels lluissers, i una altra de Cristian després d’un mal rebuig amb el peu del porter lluiser, que Basili fa fer que fos un simple ensurt al minut 79.

En els últims minuts, amb el partit trencat, els de Micki Gomila van tenir mes presència en camp rival, després d’un gran nombre de faltes al seu favor i córners, que van acabar en advertències davant la meta de la Cris. No obstant això es van haver de conformar amb un empat que els valdrà en funció dels resultats d’avui, i que deixa a tots dos amb totes les possibilitats de buscar aquesta anhelada plaça en semifinals a falta de dues jornades per al final.

El CE Ferreries de Pere Genestar, serà el proper rival dels nostres, Ses Canaletes ha de ser el punt de partida per buscar per quart any consecutiu el premi de les semifinals.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.