Crónica Copa Preferente Juvenil Menorca (Copa): CCE Sant Lluis 1 – 2 At Villacarlos «B»

jugada del partido

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Ivan Pons, Joaquin Guarino, Benjamin Vicente Fernandez, Ismael Ruiz, Oliver Pons, Raul Previ, DamiÀ Vinent, Rolfy Moreno, Adria Torres y Adrian Fortuny.

Sustituciones: Victor Gomila por Raul Previ (min.46), Francisco Javier por Adrian Fortuny (min.46), Joan Sintes por Ivan Pons (min.80) y Antoni Tuduri por Joaquin Guarino (min.86)

At Villacarlos «B»: Dani Victori, Zakary Gelabert, Nacho Fedelich, Marcel Pons, Marc Sanchez, Dimitar Radostinov, Ignasi Enseñat, Nil MasÓ, Jose Maria, Victor Mamajon y Alex Janer.

Sustituciones: Daniel Camacho por Dimitar Radostinov (min.63), Gaspar Linares por Nil MasÓ (min.81), Joan Olives por Jose Maria (min.87) y Lluis Pallicer por Marc Sanchez (min.89)

Goles: 0-1 Jose Maria (min 23), 0-2 Victor Mamajon (min 72) y 1-2 Adria Torres (min 89)

Árbitro: Pedro Bernardo Bermudez Balbin.

Tarjetas: Ismael Ruiz (amarilla, min 18) y Adria Torres (amarilla, min 85) para el CCE Sant Lluis. Marc Sanchez (amarilla, min 30) para el At Villacarlos «B».

Espectacular partit a Ses Canaletes, el CCE Sant Lluis i el Atletico Villacarlos B juvenil,  van protagonitzar una trobada que va tenir de tot, amb multitud d’ocasions de gol per tots dos costats i que acabar del costat de l’equip groc gràcies als gols de Gonzalez i Mamajón que li van valer a els visitants per classificar-matemàticament per a les semifinals.

La trobada va començar sense dominador clar, amb molt de respecte entre tots dos contendents i amb la lliçó ben apresa per tots els jugadors que treballaven a peu de la lletra les indicacions que tots dos tècnics els havien donat durant la setmana. Amb l’habitual disciplina tàctica dels blaus, i amb l’únic canvi d’Oliver per Kevin, sancionat, els d’Elias Noval van demostrar que tot i la derrota poden sortir victoriosos de qualsevol envit independentment del rival que tinguin davant.

Amb el pas dels minuts, els dos equips anaven trepitjant més l’accelerador per ser ells els que primer colpegessin al seu rival, un parell de jugades d’estratègia en què la defensa lluissera flaquejar, va donar les primeres ocasions als de Mamajón per avançar-se en el marcador. Els de Noval, amb un Adria Torres amb ratxa de cara a gol, buscaven sorprendre els grocs que veien com la verticalitat de Fortuny, Rolfi i Raul podia fer molt mal als visitants.

En el minut 23 la balança va començar a decantar-se del costat groc, Gonzalez de pena màxima enganyava Llorenç que poc va poder fer per aturar el xut del migcampista visitant. El gol no tocar la moral dels locals que anaven fent-se amb l’esfèric però sense oblidar la contundent pigada del seu adversari que a la contra podia posar mes terra de per mig. Abans del descans, el CCE tingue dues clares ocasions de perill, la primera d’Adria Torres que després de quedar-se sol davant de la meta d’un, ja batut, Victori, enviava el seu xut a la base del pal esquerre amb tota la porteria per ell. Cinc minuts després, tornava el quadre local a posar l’ui! a les grades, Ivan Pons bota un córner i Isma Ruiz apareix del no-res per rematar al travesser, eren els millors minuts dels de Noval que estaven espessos de cara a gol.

El segon temps va començar amb un CCE amb la línia de pressió molt més alta i sent mes clar dominador del esfèric encara que seguia trobant dificultats a l’hora de finalitzar, cada vegada que trepitjava àrea contrària errava en la seva rematada. La millor oportunitat dels locals en el segon temps, i que va poder canviar el signe del partit, va arribar a l’equador del segon acte, Damia Vinent enviava l’esfèric al pal després d’un penal decretat pel col·legiat i en el que el porter groc s’havia llançat al costat contrari, no era el dia de cara a porta dels de Noval.

Amb el partit obert de bat a bat, va arribar la sentència dels de Mamajón, en una acció aïllada dels grocs i en la qual el CCE va defensar malament, Victor posava el 0-2 al minut 72, massa injustícia per als locals. No obstant això, aquesta plantilla no es rendeix i afronta els últims minuts amb mes força per buscar com a mínim l’empat, va aconseguir retallar distancies massa tard, al 89 Adria Torres posava el 1-2 definitiu que servia de poc als seus.

Els tres punts volaven de Ses Canaletes que tornarà a veure els seus el proper cap de setmana en un partit clau davant el CF Sporting de Mahón, quart classificat, que en cas de victòria pot deixar als de Noval amb els dos peus a semifinals.