Previa Preferente: CF Sporting de Mahon – CCE Sant Lluis

.

CF Sporting de Mahón i CCE Sant Lluís enfrontaran aquest dissabte a les 17:00 hores al Municipal de Maó a les seves primeres plantilles en la que serà la setena jornada de Copa Regional, on el que surti vencedor podrà fer un pas més cap a les semifinals de Copa.

A la conclusió de la trobada, restaran dues jornades més per tancar la fase regular i en funció dels resultats dels altres encontres podrà anar albirant amb mes claredat que necessitarà cada equip per poder accedir a la ronda definitiva.

Els maonesos arriben a la trobada sent un dels equips mes solvents i regulars de la competició, en la qual encara es troben invictes després de sis jornades disputades. Els de Juanan Gomez estan demostrant ser un equip agerrit, treballador i amb personalitat, a més de saber aprofitar les ocasions de gol de què disposa per treure els seus partits endavant. El factor Municipal de Maó pot ser condicionant també de la trobada a favor dels locals, més acostumat i acoblat a les dimensions i al gespa natural de què disposa.

No obstant, els de Miki Gomila coneixedors de tot això, se centraran en ser l?equip que es va veure en jornades passades, on competeix en totes les trobades i intenta portar la maneta del partit. La derrota de la jornada anterior a Ses Canaletes, no ha fet mes que reforçar a un grup que sap que estant al 100% pot doblegar qualsevol adversari, tant de local com de visitant. Per a aquesta setmana, el tècnic lluisser recupera el central álvaro, que després de complir un partit de sanció podrà ser de la partida, així mateix, haura esperar fins última hora per conèixer l?evolució dels jugadors que arrosseguen problemes físics i decidir a última hora si podrà comptar amb ells.

A falta de tres jornades, la trobada, que serà dirigit per Francisco Pelaez, no decidirà definitivament res, ni per al guanyador ni per al perdedor, però el cop moral per al que aconsegueixi els tres punts pot ser un plus a dues jornades del final de la fase regular.

RD

Fotos de sportingdeportivo.
CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.