Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 1 – 5 UD Mahon

CCE Sant Lluis: Javier Salvador, Basilio Enrich, Jose Manuel Herrera, Juan Sola, Isaias Pons, Javier Zurbano, Julian Garcia, Lorenzo Torrus, Carlos Alejandro Stainer, Alejandro Fernandez y Alberto Salvador.

Sustituciones: Jordi Gonzalez De La Cruz por Basilio Enrich (min.62), Lluis Busutil por Julian Garcia (min.66), Antoni Vinent por (min.71) y Carlos Segui por Alejandro Fernandez (min.77)

UD Mahon: Ramon Verdu, Sergio Riudavets, Jose Cardona, Luis David, Pedro Rafael, Tiago De Oliveira, Miguel Angel, Ezequiel Luis, Enrique Pacheco, Javier Lacueva y Jaime Clavijo.

Sustituciones: Joan Coll por Ezequiel Luis (min.53), Santiago Cabiro por Luis David (min.66), Stiward Leandro por Jaime Clavijo (min.73), Martin Pasantes por Javier Lacueva (min.79) y Francisco Jesus por Tiago De Oliveira (min.79)

Goles: 1-0 Jose Manuel (min 25), 1-1 Luis David (min 38), 1-2 Enrique Pacheco (min 42), 1-3 Jose Cardona (min 46), 1-4 Santiago Cabiro (min 71) y 1-5 Isaias Pons (min 79)

Árbitro: Nil Torras Cubas. asistido por Juan Pons Coll y Xavi Torras Cubas.

Tarjetas: Jose Manuel (amarilla, min 38) para el CCE Sant Lluis. Jaime Clavijo (amarilla, min 35) y Martin Pasantes (amarilla, min 61) para el UD Mahon.

Una eficaç i veloç UD Mahon ha aconseguit emportar-se els tres punts de Ses Canaletes que presentava una de les millors entrades de la temporada. L’equip de Juan Romero ha liquidat el partit a la contra i va posar tot a favor a cinc minuts del descans amb dos gols consecutius que van deixar als de Miki Gomila tocats.

La trobada va començar amb molta intensitat i alt ritme, conscients tots dos del que es jugaven a poques jornades del final de la fase regular. Amb les baixes d’Orfila, Moyano, Zouhir, Álvaro, Migue Coll i Ricky, el tècnic local va haver de improviar a la parella Sola i Isaias a la zona central de la rereguarda, però, malgrat la seva inhabitual experiència en aquesta posició tots dos van rendir a un bon nivell.

Als quatre minuts, donava el primer avís el quadre local amb una rematada de cap de Zurbano a centre de Basili en el qual Rai va haver d’intervenir. El primer atac amb perill dels maonesos acaba en un xut de Tiago que es marxa fregant el travesser, es portaven només deu minuts i el control no existia.

Els locals estaven disputant un partit seriós i amb el pas dels minuts anaven arribant per ambdues bandes amb la qualitat d’Alberto i Basil que estaven aportant verticalitat en el primer tram de la trobada. A la vora de l’equador del primer temps una combinació visitant entre Tiago i Lacueva va poder acabar en el primer gol del partit si aquest últim hagués encertat en el seu intent de superar a Javi. Tan sols un minut després va poder arribar el tant lluisser, en d’un servei de córner botat per Alberto que després de diversos rebutjos i rebots dins de l’àrea acaba amb una mitja xilena d’Isaias que Pacheco sobre la línia de gol enviaba lluny de la zona de perill.

L’espectador s’estava divertint i només cabia esperar el moment en què un dels dos conjunts aconseguís superar la defensa del seu adversari, van ser els locals els que van colpejar primer. Una acció combinada lluissera amb centre lateral de Stan troba a Manu al segon pal arribant com un cicló per empènyer amb la seva cama dreta el esfèric al fons del portal de Rai, minut 24 i els de Gomila es posaven per davant.

Els de Romero seguien a la seva, més control de l’esfèric que els lluissers, velocitat i verticalitat en punta d’atac però sense acabar de trobar el punt exacte per superar a Javi, un dels millors del seu equip en aquesta trobada. A sis minuts per arribar al descans va arribar el moment d’inspiració dels maonesos, ja que des del minut 38 al 44, van aconseguir donar la volta al partit i deixar tocats els de Ses Canaletes. Luis Martinez el primer, després d’aprofitar un tumult en interior d’àrea batia a Javi, era el 1-1. Amb l’arbitre a punt d’assenyalar el camí a vestidors, Pacheco després d’una gran intervenció de Javi a xut de Martinez aprofitava el rebuig per batre de potent tir en area petita el meta lluisser, en un instant, el partit agaça un altre rumb.

El pas per vestuaris havia de ser clau per recol·locar els equips i donar aire a un partit intens, no obstant això, després de la reanudacio i dins el primer minut, un córner botat per Tiago era rematat de cap per Sergi Riudavets al fons de la xarxa, cop dur i del qual ja no es va aixecar l’equip de Gomila. Tot i no abaixar els braços en cap moment i buscar el retallar distàncies, el CCE queda tocat, els maonesos trobaven més espais amb uns blaus més estirats i podia arribar les contres que matessin definitivament el partit. Dues intervencions de Rai a xut de Zurbano i Sola va poder ser el punt de partida a un segon temps diferent però el porter es va mostrar encertat durant els instants claus.

A la contra i amb espais van fer sang els de Romero, Cabiro a plaer i després d’un contraatac per banda dreta anotava el 1-4 al 71 i Cardona en un estrany córner que semblava gol olímpic acaba per deixar el partit amb el marcador assenyalant un 1-5 dur però alhora motivador.

Res més acabar i ja a la caseta, la ment dels blaus prengue un nou rumb, el CF Sporting de Mahón és el proper objectiu, un nou partit clau a tres jornades del final per superar mentalment l’envit davant la UD Mahon. No obstant això, no serà fàcil, els de la carretera de Sant Lluís estan igualats a punts als nostres, qui venci donarà un pas ferm a seminfinales. Personalitat, ambició i fortalesa mental per superar les adversitats, queda lliga i queda futbol per capgirar aquest relliscades, que no es dubti d’aquest equip.