Crónica Copa Preferente Juvenil Menorca (Copa): CE Ferreries «B» 2 – 3 CCE Sant Lluis

jugada del partido

Alineaciones:

CE Ferreries «B»: Jose Antonio Juanino, Marti Enrich, Pau Pons, Anthony Geanpierre Carchi, Daniel Pons, Aaron Hidalgo, Jesus Pons, Adria Pons, Jorge Moll, Pere Enrich y Sergi Bosch.

Sustituciones: David Castrelo por Adria Pons (min.52), Aaron Perez por Marti Enrich (min.64), Josep Capo por Jorge Moll (min.75) y Raul Caballero por Pau Pons (min.83)

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Ivan Pons, Kevin Andres, Joaquin Guarino, Ismael Ruiz, Benjamin Vicente, Raul Previ, DamiÀ Vinent, Rolfy Moreno, Adria Torres y Adrian Fortuny.

Sustituciones: Raul Quevedo por Rolfy Moreno (min.72)

Goles: 1-0 Aaron Hidalgo (min 25), 1-1 Adria Torres (min 34), 1-2 Adria Torres (min 68), 1-3 Adria Torres (min 68) y 2-3 Jesus Pons (min 90)

Árbitro: Jose Luis Caules Saurina.

Tarjetas: Aaron Hidalgo (amarilla, min 26), Jorge Moll (amarilla, min 36) y Marti Enrich (amarilla, min 45) para el CE Ferreries «B». Adrian Fortuny (amarilla, min 36), DamiÀ Vinent (amarilla, min 52), Ismael Ruiz (amarilla, min 56), Ivan Pons (amarilla, min 65), Kevin Andres (amarilla, min 73), Joaquin Guarino (amarilla, min 80) y Kevin Andres (amarilla, min 83) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Pas ferm i vista al front, aquesta és la mentalitat de l’equip Juvenil que continua a la part mes alta de la taula classificatòria compartint escalafó amb els equips B de CD Menorca i Atletico Villacarlos.

Un altre equip B, el CE Ferreries, era el rival a qui es va enfrontar el conjunt d’Elias Noval i al qual va derrotar per un 2-3 enganyós ja que el tant de Pons amb el temps complert deixa curta l’avantatge dels blaus en la seva visita a Sant Bartomeu.

Els lluissers van demostrar des del principi tenir les idees clares i la personalitat suficient com per arrencar un marcador positiu de qualsevol camp. Novament la defensa dels de Noval es mostrava com una de les seves millors armes i la velocitat de Rolfi, Adria Torres i Fortuny en atac donava problemes als de Joan Moll. Als vuit minuts, un centre passat de Raul després de una bona combinació visitant acaba en els peus de Adria Torres que a plaer posava als seus per davant.

Els nostres no van especular amb el marcador a favor i volien posar mes terra pel mig per a partir d’aquest avantatge dominar i controlar el tempo del partit. No obstant això, els blaugranes volien donar caça al CCE, tant en el partit com en la classificació i ho van aconseguir en el minut 26. En una jugada mal defensada pels de Noval, Hidalgo anotava el 1-1 després de diversos rebots en interior d’area, començava un nou partit.

Amb les taules al marcador començava aquest nou encontre, els errors en l’última passada dels blaus li impedien d’ocasions clares tot i que sempre es notava una sensació de perill. En el 31, el tant de Fortuny a passada Adria Torres era invalidat per fora de joc, es va equivocar el col.legiat, coses del futbol. En una jugada similar tan sols cinc minuts després acaba en el fons de la xarxa de Jose Antonio, Fortuny ara si, avançava als de Noval.

Amb la mínima avantatge al marcador, van saltar de nou a Sant Bartomeu els pupils de Noval, que va aconseguir mantenir la tensió en el seu equip per evitar que els de Moll es vinguessin a dalt a la represa. S’esperava aquesta reacció blaugrana però els seus errors en la rereguarda van donar ales i mes opcions als lluissers. La pressió dels de Noval va provocar moltes pèrdues de pilota a l’equip local i provocava constantment una sensació de perill blau. En el 75 va arribar la sentència, de nou Adria Torres batia a Jose Antonio  i posava un avantatge gairebé insuperable als seus.

La expulsió per doble groga del visitant Kevin deixava als seus en inferioritat i només el tant de Pons al 93 va posar en dubte la victòria dels de Noval que acumulen la quarta victòria consecutiva i continuen invictes en aquesta Copa Juvenil.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.