Crónica 2ª Reg. Mallorca: Athletic Club Montuiri 1 – 0 Llucmajor

Athletic Club Montuiri: Antoni Miralles, Alejandro Candela, Daniel Ortiz, Joan A Cerda, Octavio Rechach, Francesc Aloy, Antonio Sanchez, Pere J Martorell, Marc Barcelo, Marc Solier y Miquel Ginard.

Sustituciones: Antoni Mayol por Alejandro Candela (min.46), Francesc Mas por Francesc Aloy (min.73), Pere Servera por Marc Barcelo (min.76), Jose Tugores por Antonio Sanchez (min.87) y Jaime Ramonell por Antoni Miralles (min.90)

Llucmajor: Juan Mauro, Francisco Lopez, Mateo H Tessore, Jonathan Leonel, Aitor Llaneras, Jose L Salinas, Michael Fallemann, Jaume Vaquer, Jose M Fernandez, Franco G Ochonga y Oscar Zapata.

Sustituciones: Jonatan Gimenez por Oscar Zapata (min.46), Frabricio E Mallen por Aitor Llaneras (min.52), Marcos S Mallen por Mateo H Tessore (min.65), Rodrigo Agustin por Francisco Lopez (min.75) y Adrian Bosch por Michael Fallemann (min.85)

Goles: 1-0 Marc Barcelo (min 16)

Árbitro: Emilkar Dubier Suau Gual. asistido por Antoni Comas Herrero y Francisco Javier Serrano Campos.

Tarjetas: Francesc Aloy (amarilla, min 40), Francesc Mas (amarilla, min 80), Daniel Ortiz (amarilla, min 90) y Marc Solier (amarilla, min 90) para el Athletic Club Montuiri. Mateo H Tessore (amarilla, min 14), Lorenzo Sastre (amarilla, min 30), Aitor Llaneras (amarilla, min 45), Franco G Ochonga (amarilla, min 85), Jose M Fernandez (amarilla, min 90) y Frabricio E Mallen (amarilla, min 90) para el Llucmajor.

Segons abans de començar el partit quasi a les 17h, l’històric encarregat de camp Joan Verdera, havia d’arreglar un forat a la xarxa de porteria local.

Aproximadament al quart d’hora de partit Barceló enviava la pilota  al pal dret del porter Llucmajorer i avançà als montuïrers per 1-0 al marcador del Revolt.

En el transcurs del partit els llucmajorers intentaren per terra i aire superar la porteria atlètica, però les encertades intervencions de la defensa montuïrera ho impediren.
Als darrers minuts els atlètics cometeren diverses faltes a la frontal de la seva àrea, però els de Llucmajor no endevinaren la porteria local.
Miralles Martorell també contribuí en diverses ocasions per aturar als visitants. Fins i tot als darrers minuts aturà una xilena a un llucmajorer.
Cinc minuts abans d’acabar el partit Pere Josep Martorell havia de ser substituït amb motiu de lesió i per sorpresa de molts Jaume Ramonell sortí com a jugador de camp, per igualar l’equip en nombre de jugadors i arribà a impedir alguna jugada iniciada pels del Llucmajor.
Alguns membres del CE Llucmajor tengueren una actitud distant a l’esportiva durant l’encontre.
Al final del partit Ramonell es mostrà molt content d’haver debutat amb l’Athletic i declarà que mai havia disputat un partit com a jugador de camp.
Aquest va ser un partit etern pels de Montuïri, ja que el segon temps durà una hora.

Martorell sembla que no podrà disputar algunes jornades amb l’Athletic amb motiu d’una lesió al taló.