Crónica 3ª Div.: Campos 1-3 Poblense

Derrota contundente del Campos ante Poblense

Campos: Toni Mas, Raúl, Miguel Fernández, Garí, Iniesta, Comas, Diop(Ballester min.56), Albert, Diego Molina(Bonet min.70), Aelen, RiutortSilvestre min.66).

Poblense: Miguel Bennasar, Diego(Gili min.60), Bibiloni, Damià, Buades, J. Rojals, S. Rojals, Gilardoni(Víctor Martínez min.74), Giaquinto, Saúl, Aitor(Onofre riera min.71).

Goles: 0-1 S. Rojals min.16, 0-2 Giaquinto min.64, 0-3 Gili min.70, 1-3 Aelen min.81.

Árbitro: Gonzalo Borreda Giménez asistido en bandas por Ricardo Morey García y Joana María Vidal Garcías.

Tarjetas: amarilla a Toni Mas min.15, Aelen min.53 y Diego Molina min.59 por el Poblense.

VICTÒRIA VISITANT

Partit complicat el que tenia avui l’equip campaner amb la visita del líder i més, quan aquest ha posat de manifest la seva condició, encara que l’equip local ha estat un rival molt difiícil de superar.
Partit molt igualat de tot d’una, on els dos equips ho donaven tot per imposar el seu joc. El partit s’ha decantat cap a l’equip visitant gràcies a una jugada del davanter centre Giaquinto que ha encarat a Toni Mas i que l’àrbitre ha acabat assenyalant penalti, que ha estat transformat per Rojals.
El Campos no ha baixat els braços i de fet en una jugada poc coordinada entre Molondro i la seva defensa, la pilota ha quedat a peus de Kiko Diego, qui ha enviat la pilota per damunt la defensa però s’ha estavellat contra el travesser, evitant el gol de l’empat. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.
Després a la segona part, l’equip vermell ho ha intentat però no hi ha hagut forma d’empatar i el Poblense, poc a poc ha anat imposant la seva qualitat i forma física i mitjançant Giaquinto i Gili han posat el zero a tres en el marcador. El Campos en un córner, gràcies a Alex, ha marcat l’un a tres que al final ha estat el resultat final.
El proper dimecres a les 19 hores, el Campos es desplaça a jugar al camp del Ferriolense.