Crónica 2ª División B: Llagostera 2-1 At. Baleares

El trio arbitral con los capitanes del partido

Alineaciones:

Llagostera: Moragón, Masó, Rodri, Samu, Valentin, Colorado (Rafa Jorda min.79), Robert (Albarrán min.72), Marc Martinez, Manel, Pablo (Ruben min.62) y Marc Fernandez.

At Baleares: Aulestia, Marcel (Tete min.46), Vallori, Manu, Malik (Biel Guasp min.65), David Sánchez, Xisco (Cristeto min.75), Kike, Enzo, Fullana y Rubén Jurado.

Goles: 1-0 min.16 Pablo, 2-0 min.19 Simon, 2-1 min.45 Xisco de penalti

Arbitro: Francisco Miralles Selma asistido en las bandas por Campo Hernandez y Rodriguez Rodrigo.

Tarjetas: Amarillas para Enzo, Fullana, Kike, Jurado, Manu por el At Baleares y para  Samu, Rodri, Rafa Jorda por el Llagostera.

Comentario:

Calia fer alguna cosa per intentar canviar la dinàmica. Christian Ziege va moure un parell de peces a l’equip per cercar la victòria a Palamós. Va atorgar la titularitat Aulestia i Enzo –la gran novetat a l’onze inicial- i va seure a la banqueta Carl Klaus i David Prieto. Però dos gols en contra als primers divuit minuts varen posar molt costa a munt l’equip que vestí de negre. Tot i això, just abans del descans, Xisco Hernández va escurçar diferències al transformar un penal comés per Samu a David Sánchez.

Després del descans, l’Atlètic Balears cercà l’empat. Ziege va retirar Marcel i donà entrada un home de caire més ofensiu (Tete). L’equip mallorquí, que a la primera meitat no havia creat perill, va començar a empènyer més. Una acció entre Jurado i Xisco que l’àrbitre avortà assenyalant un més que dubtós fora de joc del primer, va suposar un ensurt per a la escassa però cridanera afició local. Per contra, una acció de Marc Fernández també posar molt de perill Aulestia.

Les entrades de Biel Guasp per Malik al mig camp i Cristeto, més avançat, per Xisco, tampoc no solucionaren la papereta. El Llagostera va mantenir l’avantatge, fins i tot va fer intervenir amb encert Aulestia a minut 85. En el darrer alè, l’Atlètic va poder empatar però el porter local es va fer amb l’esfèrica en un embolic a l’àrea… Mal dia.


 

 

Redacción
Fotos de Guiem Sanchez para Fútbol Balear.
ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.