L´Staff tecnic de L´Atletic Balears creix

David Redondo (entrenador de l’equip de Regional), Fabio Ercilla (entrenador del juvenil) i Jaime Picó preparador físic. del Platges de Can Picafort

El passat dimecres, es va realitzar a les instal·lacions del camp de fútbol de “Son Malferit” un acte de presentació de tres tècnics nous que passaran a formar part de l’Atlètic Balears a partir d’aquesta temporada. Aquets tècnics desenvoluparan la seva tasca esportiva al Platges de Can Picafort, sota la supervisió de l’Atlètic Balears.

Es tracta de David Redondo (entrenador de l’equip de Regional), Fabio Ercilla (entrenador del juvenil) i Jaime Picó preparador físic.

Aquesta iniciativa sorgeix del conveni de col·laboració existent entre l’Atlètic Balears i el Platges de Can Picafort i és fruit de la bona sintonia existent entre ambdues entitats.

Durant tota aquesta temporada 2016-17 estaran en constant contacte amb els tècnics del nostre club. De fet a l’acte de presentació hi va estar present, Sergio Lara, el preparador físic de l’equip de divisió d’honor de l’Atlètic Balears.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.