Nou equips a la recerca del títol de Copa Regional

.

El primer títol del curs 16-17 a Menorca es posa en joc, coincidint amb la fase final de la pretemporada. Nou equips – CE Alaior, CF Sporting de Mahón, UE Sami, CE Ferreries, CD Migjorn, CD Menorca, UD Mahon, Atletic Ciutadella i CCE Sant Lluís – es disposen a ensenyar el que tenen i fins on poden arribar- en una competició tradicional a nivell insular i que s’ha adaptat al nou format de competició de Lliga a una volta amb posteriors semifinals i final en un camaleònic exercici d’adaptació a les circumstàncies. L’edició del 2015-2016 es va resoldre en una final entre el CE Alaior i el CF Sporting de Mahón amb victòria (2-1) per als primers, encara que abans van haver de superar el format de semifinals on els nostres, van caure en una eliminatòria directa davant el CF Sporting de Maó per segon any consecutiu.

En aquesta ocasió, la disputa de partits s’inicia aquest mateix dissabte 16 de setembre a les 18:00 hores on els pupils del nou tècnic, Miki Gomila, es mediran a Ses Canaletes al conjunt alaiorensc entrenat, un any més, per Julian Calzada, actual campió de Copa i Lliga, i des de fa una setmana també campió de la Supercopa.

Els lluissers, arriben a la trobada encara sense la totalitat dels efectius per motius laborals, però, el tècnic blau tirarà de l’equip juvenil per completar la convocatòria amb el porter Victor Cicuendez, una de les novetats per al partit, així com també, amb les noves incorporacions, Alejandro Fernandez, Jose Angel Moyano, Basili Enrich i Javier Zurbano que estaran a la disposició de l’equip per  aquesta primera jornada de Copa. Per el primer encontre, els nostres ja tenen una baixa segura, la de Toni Vinent, per lesió i amb alguns dubtes per motius laborals o personals.

Ambdues esquadres es van enfrontar la temporada passada a la mateixa competició, en la ultima jornada, on els nostres van vèncer a domicili als de Calzada (1-2) amb gols de Sola i Soret que li va servir per ficar-se per tercer any consecutiu en la lluita per una plaça a la final. Ja en la competició de lliga, els de Calzada van vèncer (3-0) a Los Pinos i (0-2) en el partit de tornada disputat a Ses Canaletes, en un moment del campionat on els albinegres es jugaven el tot pel tot en la competició regular. El darrer enfrontament entre els dos va esser el passat 24 d’agost,  sent els de Gomila els que van vèncer (3-1) en un partit emmarcat en els actes de les festes patronals de Sant Lluís.

Arriba l’hora de la veritat, els nou conjunts que inicien la temporada busquen el mateix objectiu, aconseguir alçar un dels títols més perseguits a Menorca per destronar el CE Alaior que cerca reeditar els èxits de l’últim any, que comenci a rodar l’esfèric.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es