Un partit entre les escoletes del CE Santanyi i CD Cala D’or obrirá dissabte dia 24 de Septembre a les 15:30 horas L’HORABAIXA ESPORTIU

L’HORABAIXA ESPORTIU

Un partit que disputaran les escoletes del C.E. Santanyí, dirigida per l’ex-jugador del C.E. Santanyí i del C.D. Cala d’Or, dirigida per Carmelo Casanova.Aquest partrit se disputarà a les 15h30′ iobrirà els actes esportius que tindran lloc abans del IV col·loqui Olímpic que tindrà lloc a la Plaça de Sant Miquel de Calonge a les 19h.30′.

A les 16 h començaran les diverses activitats a la plaça amb una demostració de Hip-Hop a càrrec de l’acadèmia de ball Move & Dance.

A la pista poliesportiva l’equip de minibàsquet femení, entrenat per Maria Magdalena Salort, del Basquet Santanyí, campiones de Mallorca grup B s’enfrontaran al Basquet Campos a les 16h 15′. A la mateixa hora començaran els partits de mini tennis organitzats per el club de tennis Ses Puntetes

A partir de les 16:30 h a la plaça l’equip d’Agelai Gym ens donaran una classe de fightteam, pilates, zumba i zumba step.

A partir de les 17 h tindrà lloc un taller de camisetes olímpiques que podran pintar tots els nins i nines. Aquesta camiseta després serà firmada per els esportistes olímpics que participaran al col·loqui. Per fer l’horabaixa més entretingut alguns dels grups que participen presentaran les seves activitats a una carpa que el públic podrà visitar.

A continuació a les 18 h El Goju Ryu Karate ens donaran les normes bàsiques de defensa personal.

Arribarà a les 18:45 h l’hora de l’exhibició damunt l’escenari a càrrec d’Agelai Gym i Chai do Kwan.

El moment més emotiu arribarà sobre les 19:30 h quan tots els esportistes que hagin participat a aquest horabaixa esportiu formaran un llarg passadís pel que passaran els esportistes Olímpics que rebran un fort aplaudiment ben merescut que donarà pas al IV col·loqui Olímpic al que participaran Sete Benavides, Marc Sánchez, Mario Mola Víctor Bonnín i Marcus Cooper i els periodista Fernando Fernández i Pedro Fullana que aquests darrers dies ha començat a treballar a Madrid seguint l’actualitat del At. de Madrid

 

 

Matias Adrover para Fútbol Balear.

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es