Al cole i …. a futbol!!

.

12 de Setembre, comença el nou curs escolar i …. la nova temporada futbolística. Encara que diversos equips del futbol base ja van tenir la seva primera presa de contacte la passada setmana en una suau sessió d’entrenament, avui és el dia indicat perquè arrenqui la nova temporada de l’Escola de futbol del CCE Sant Lluís. Un total de 180 jugadors entre Infantils, Alevins, Benjamins, Prebenjamins i iniciació començar a participar en unes sessions d’entrenament que es prolongaran durant tota la temporada.

Al llarg de les sessions, els entrenadors de la nostra Entitat es centraran en transmetre i practicar amb els jugadors la interpretació del joc i el desenvolupament de la seva tècnica individual. També prestaran especial atenció a aspectes formatius com l’atenció, l’esforç, el companyerisme i el respecte.

L’Escola de Futbol, com cada any vol convertir el futbol base en un dels pilars del Club i ampliar la seva col·laboració amb les escoles de la zona convinguts. A l’Escola, cada cap de setmana els tècnics blaus treballen per reforçar l’aprenentatge dels fonaments del futbol i contribuir en la formació personal i en la creació d’hàbits sans i esportius dels jugadors, així com a participar en les diferents competicions que organitza la Federació de Futbol de les Illes Balears a través de la Junta Insular de Menorca.

La major part de les sessions d’entrenament de l’Escola es duran a terme a les instal·lacions del Camp Municipal de Ses Canaletes, però, i de la mateixa manera que anys anteriors, les instal·lacions de l’Annex i el Poliesportiu acolliran entrenaments dels joves jugadors.

Amb algunes cares noves, tant en el cos tècnic de cada plantilla, com en diferents jugadors que s’han afegit als nostres equips, la il·lusió per retrobar-se amb els seus companys, les botes noves i diferent material a estrenar, els futurs futbolistes del CCE Sant Lluís , es posen avui en marxa a partir de les 16:00 hores.

Les inscripcions continuen obertes, a traves del telèfon 617982774, o bé al mateix recinte del Municipal de Ses Canaletes a partir d’aquesta mateixa tarda.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.