Alevins i Benjamins, la pilota us espera!

.

Al voltant d’un centenar de jugadors dels equips Aleví i Benjamí estan citats per a aquest dilluns 5 de setembre i dimarts 6 de setembre a les 17:30 hores per donar inici als seus respectius entrenaments de pretemporada, però, aquesta primera trobada estarà marcada per ser una primera presa de contacte abans de l’inici definitiu de tots els equips del nostre futbol base previstos per a partir del dilluns 12 de setembre, on conjuntament amb l’inici de l’any escolar es posarà en marxa la nova temporada 2016/2017 a tota la resta del futbol base.

Per a aquests primers entrenaments, els tècnics comptaran a les seves plantilles les pautes bàsiques per a aquest nou curs, així com conèixer-se mútuament, igual que als seus nous companys.

A partir de les 17:30 hores, els tècnics, Toyo Sastre, Roberto Sastre i Jaume Serra, a categoria Aleví i Lluís Muñoz, Toni Vinent, Albert Pons i Jose Cortes en categoria Benjamí, es presentaran davant els seus nous pupils i posaran a treballar als seus amb un primera i suau sessió d’entrenament on el esfèric serà el gran protagonista d’aquesta primera trobada.

Amb l’estrena de noves botes, equipacions i material esportiu, els joves jugadors blaus reprendran l’activitat esportiva en una temporada que els ha de servir per seguir acumulant experiència i coneixements en la seva carrera futbolística. A partir de dilluns, 12 de setembre, comença el nou curs i torna el futbol a les seves venes.

El desig i il·lusió d’aquests primers dies ha de ser la font d’alimentació d’aquests joves futbolistes per a la resta de l’any, s’acabat l’estiu nois!

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es