Planning de pretemporada del At Baleares

Planning de pretemporada del At Baleares

El primer equip de l’Atlètic Balears està esgotant els últims dies de vacances. El proper dimecres 6 de juliol comença la pretemporada del que segur serà una il·lusionant campanya just coincidint a més amb la temporada en la qual el Club compleix els 75 anys des de la seva fundació el 1942. L’esquadra que dirigirà Christian Ziege jugarà un total de sis partits durant els mesos de preparació, realitzant a més un stage al Tirol austríac del 20 al 28 de juliol. Les noves incorporacions -Vallori, Aulestia, Carl Klaus, Marcel Ndjeng, Enzo Marchese, Zangerl- de l’equip comencen també dia 6.

Planning pretemporada

Inici: dimecres 6 de juliol a les 08: 30h

Durant dimecres i dijous, els professionals aniran passant les pertinents proves mèdiques i d’esforç en els centres hospitalaris del Grup Juaneda, un dels principals patrocinadors del club blanc i blau.

Stage a Àustria: del 20 al 28 de juliol

Gràcies a la bona experiència obtinguda en el curs anterior amb la setmana de concentració a Pinatar Arena (Múrcia), el Club aposta de nou per la fórmula de dur a terme part de la preparació fora de l’illa. Així, enguany s’aposta per visitar Kitzbühel (Àustria), aprofitant unes millors condicions climatològiques i la possibilitat de desenvolupar una setmana de concentració que eneixi encara més al grup.

L’stage es realitzarà al Rilano Hotel de Kitzbühel que disposa de camp d’entrenament en unes fantàstiques condicions. Es realitzaran dues sessions diàries d’entrenament i dia 24 de juliol es jugarà un partit amistós en el mateix emplaçament.

Partits amistosos

14/07: partit a Son Malferit (rival per confirmar)

24/07: partit a Àustria (rival per confirmar)

31/07: partit a Son Malferit davant UD Collerense

07/08: partit fora de l’illa (rival per confirmar)

11/08: partit a Son Malferit contra l’Alcúdia

14/08: Trofeu Nicolás Brondo (rival per confirmar)

Proves

Durant els mesos d’estiu es desenvoluparan diverses proves als futbolistes com ara la del lactat que, com ja es feia en el curs anterior, analitza el temps de recuperació del teixit muscular de cada futbolista. Aquesta prova serà el 18 de juliol a les 18h a la pista d’atletisme de Magaluf (Mallorca). També hi haurà altres en l’àmbit del diagnòstic de rendiment que es desenvoluparan en cinc ocasions durant tot el curs, sent la primera el 17 de juliol.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.