El futbol femení torna a Ses Canaletes

El futbol femení torna a Ses Canaletes

El futbol femení esta de tornada a Ses Canaletes ja que el CCE Sant Lluís comptarà la propera temporada amb un nou equip, concretament un femení. Arran de la participació de Sant Lluís a la competició femenina de futbol en els passats Jocs Municiapls i en el seu objectiu per créixer, millorar i també pel gran interès demostrat pel futbol per aquest grup de noies, la nostra entitat ha decidit incloure un equip femení per a la temporada 2016-2017. Serà la segona vegada que el club compti amb un conjunt en categoria femenina, fa algunes temporades es va comptar en competició un equip de futbol sala a nivell regional.

En passades dates, es va procedir a la primera reunió amb totes les interessades, al voltant d’unes 20 noies entre 20 i 30 anys es van donar cita amb el Club per organitzar la temporada, tot i que la llista no està tancada, qualsevol interessada pot contactar directament amb el Club (617.982.774) per obtenir més informació.

La clara intenció d’aquest equip no és formar part de la competició local o insular sinó la de continuar amb el seu aprenentatge que van iniciar el passat mes de maig com preparació per als Jocs Municipals i seguir practicant esport dues dies per setmana i que millor que el futbol per mantenir-se en forma.

A falta d’una última reunió per fixar el nombre total de jugadores i els dies d’entrenament, estem d’enhorabona, el futbol femeni torna al CCE.San LLuis

Fotos de Carolina Herrera.
CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.