L’equip Regional, ja acumula 13 jugadors en plantilla

L’equip Regional, ja acumula 13 jugadors en plantilla

Continuen els moviments al voltant de l’equip Regional, i en aquest cas en forma de renovacions de quatre jugadors mes que continuaran defensant la samarreta blava a les ordres del tècnic Miki Gomila. Ricardo Gerez “Ricky”, Loren Torrus, Julian Garcia i Javier Salvador tornaran a compartir vestidor al costat dels altres 9 jugadors confirmats fins al moment, per deixar la plantilla, a falta d’incorporacions i renovacions en 13 jugadors.

El jove davanter Ricky Gerez, format a la cantera de la nostra Entitat i que es va incorporar a l’equip el passat mes de març, tornarà a ser una de les peces claus en la faceta ofensiva per a l’equip Regional, més si cap, després de fer un bon final de temporada on va contribuir amb els seus gols a la millora de l’equip en la definició davant porteria contrària. La seva potència i velocitat seran un bon complement a l’envergadura i joc d’esquena de Javier Zurbano que pot beneficiar i molt al jove davanter lluisser.

Un altre dels jugadors que tornarà a vestir de curt amb la samarreta del CCE, serà Loren Torrus, que després d’un any pràcticament en blanc per motius personals, s’incorpora com un dels jugadors que més equilibri i treball aporta a l’equip al centre del camp. Jugador intel·ligent tant en defensa com en atac, la seva pausa i constància li posen com un de les millors renovacions per al benefici del grup.

El tercer en renovar, es tracta del jove lateral esquerrà, Julian Garcia, que complirà la segona temporada amb l’equip de Miki Gomila, i serà una de les opcions del tècnic maones per al lateral esquerre. Jugador amb arribada a l’atac i bones incorporacions, no flaqueja ni en tasques defensives ni amb el baló en els peus. Un any important per a Julian, per créixer tant a nivell personal com a nivell futbolístic i seguir acumulant minuts en la lliga Regional.

Una de les parts fonamentals de qualsevol equip és porteria, de manera que la renovació de Javier Salvador com un dels porters per a la següent temporada assegura un bon futur sota pals a la nostra Entitat. Porter àgil i veloç i eficient amb la pilota en els peus, tornarà a posar-se sota pals en els partits que el tècnic consideri, en una posició sempre complicada per a qualsevol dels porters que estiguin, atès que o bé un o bé un altre han d’estar sota pals. La temporada que ara es tanca, a demostrat que Javier, tot i no comptar amb els minuts que bé mereixia, a sabut estar a l’alçada i treballar a l’espera de la seva oportunitat.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.