4ª Edició d’el Campus d’Estiu CCE Sant Lluis

Cartel del Campus

El CCE Sant Lluís posa en marxa el seu tradicional Campus d’Estiu, que estarà dirigit per Jose Angel Moyano i Victor Perez, tots dos tècnics amb Nivell 3, per la que de ben segur els nens a més de passar-s’ho d’allò més bé sempre estaran oberts a aprendre de aquest bonic esport que és el futbol.

El Campus que, en funció d’inscripcions es dividirà en diferents grups, de nens nascuts entre els anys 2003 fins a 2011, es realitzarà des del 23 de juny fins el 19 d’Agost, podent realitzar les inscripcions per setmanes, fins i tot no consecutives.

Les activitats es desenvoluparan de dilluns a divendres, en horari de 08:30 h. a 13:30 h. tenint al Municipal i l’Annex de Ses Canaletes com a punts principals de tots els jocs i exercicis que realitzaran els participants.

Un dia a la setmana, els inscrits realitzaran excursions per diferents punts de l’illa, sent la platja un dels punts a visitar pels participants, on realitzaran diferents tipus d’activitats lúdico-esportives que els faran gaudir a tots ells.

Per a les inscripcions, s’han de posar en contacte amb el 617982774, o mitjançant correu electrònic (futbol.ccesantlluis@gmail.com) on els informaran de qualsevol dubte que pugui sorgir. En el mateix camp de futbol i en horari de tardes, podran realitzar les inscripcions definitives a través del coordinador, Jose Angel Moyano fins que posteriorment es realitzarà una reunió informativa amb els pares de tot els inscrits.

Els preus per a aquesta edició es mantenen com en temporades anteriors:

De 1 a 3 setmanes de 65 € / setmana (no cal que siguin consecutives)

De 4 a 6 setmanes 55 € / setmana (no cal que siguin consecutives)

De 7 a 8 setmanes de 45 € / setmana (no cal que siguin consecutives)

S’obsequiarà a cada participant amb 2 samarretes de l’esdeveniment i preus especials en cas que dos o tres germans participin en aquesta edició. A més per a aquesta any, als inscrits com a mínim a una setmana, se’ls obsequiarà de manera gratuïta amb la participació en els dies 23 i 24 de Juny, dies d’inici del Campus.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.