Crónica Pre-benjamines Mallorca (Gr. C): Es Pla 0 – 4 Olimpic

Victoria a domicilio del Olimpic
Alineaciones:

Es Pla: Toni Garcia, Bartomeu Fullana, Bartomeu Massanet, Miquel Roig, Sebastia Mora, Tomeu Andreu, Francesc Santandreu y Mateu Oliver.

Sustituciones: Gerard Mora, Pau Ginard y Rafel Massanet

Olimpic: Carles Lopera, Pep Lluis, Jaume Riera, Arnau Sanso, Toni Tauler, Iker Vives, Auro Nicolas y Miquel Gaya.

Sustituciones: Miquel Sureda y Pere Cerda

Goles: 0-1 Iker Vives (min 6), 0-2 Miquel Gaya (min 28), 0-3 Iker Vives (min 35) y 0-4 Pere Cerda (min 36)

Árbitro: Bladimiro Garcia Fernandez.

Comentario:

Victòria del Prebenjamí Olímpic A 0-4 davant Es Pla

A la primera part, l’Olímpic no jugà dissabte a Porreres com ens té acostumats, o millor dit, els d’Es Pla no els hi deixaren fer el seu joc -eren com a paparres- i només arribaren a l’àrea rival en contades ocasions. N’aprofitaren una, obra de Iker Vives en un xut que parà el porter però finalment li fugí la pilota i acabà entrant; i Es Pla en va tenir una de clara, però no l’aprofitaren.

Al segon temps els manacorins milloraren un poquet, i arribà qualque ocasió més, com una den Nicolás García «Nico» i dues den Toni Tauler, però aquestes no les aprofitaren. Els qui sí aconseguiren batre al porter d’Es Pla fou en Miquel Gayà «Truco» en un bon xut en jugada, un de n’Iker en un bon xut de falta, i el darrer, de jugada, materialitzat per en Pere Cerdà.

Els d’Es Pla en tengueren una altra d’ocasió, en una falta aprop de l’àrea del bon porter manacorí Carles Lopera, però la pilota pegà al traveser.

Així idò, una setmana més liders imbatuts, amb 4 gols més, i resaltar de nou la bona defensa manacorina, ja que aconseguiren novament deixar la seva porteria a cero.

La setmana que ve, concretament el Dijous Sant, es desplacen a disputar el Torneig de Setmana Santa a Porto Cristo, i si arriben a la Final, el dissabte a intentar dur-sen el trofeu.

MSN para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.