Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 1 – 1 CE Ferreries

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Carlos Segui, Alvaro Rotger, Rafael Moreno, Jose Manuel Herrera, Isael Andres Martinez, Isaias Pons, Antoni Vinent, Ricardo William Gerez, Carlos Stainer y Alberto Salvador.

Sustituciones: Diego Gonzalez por Carlos Segui (min.57), Julian Garcia por (min.68) y Antonio Sanchez por Julian Garcia (min.88)

CE Ferreries: Sebastia Barber, Sergi Melia, Antonio Bosch, Claudio Dorin, Francec X Barber, Luis Lopez, David Oscar, Esteban Barber, David Daniel, Martin Pasantes y Sergi Sansaloni.

Sustituciones: Sergio Coll por David Oscar (min.65), Bartolome Marques por Antonio Bosch (min.73) y Miguel Bosch por Francec X Barber (min.82)

Goles: 1-0 Ricardo William (min 5) y 1-1 Claudio Dorin (min 89)

Árbitro: Pablo Carbonell Tuduri. asistido por Antonio Gomez Varo y Jose Paul Esteve Hind.

Tarjetas: Carlos Segui (amarilla, min 33), Jose Manuel (amarilla, min 61) y Rafael Moreno (amarilla, min 76) para el CCE Sant Lluis. Martin Pasantes (amarilla, min 60), David Daniel (amarilla, min 70), Juan Lorenzo (amarilla, min 71) y Sergio Coll (amarilla, min 71) para el CE Ferreries.

Quinze segons li han sobrat a l’equip regional per sumar una nova victòria, hauria estat la segona consecutiva, en el seu enfrontament davant el CE Ferreries. El gol de Claudio en la ultima jugada del partit ha donat un punt per a cada conjunt deixant insadisfets a tots dos.

El partit va començar animat i productiu per als nostres, amb el tant en la primera acció del partit de Ricky a passada de Stan, desnivell a l’inici a favor dels de Moyano. Després del gol els blaus seguien dominant i trobant situacions d’atac clares que, en ocasions s’acabavan en última instància a  la defensa blaugrana o bé eren errades en l’últim passi.

Al 19, segona ocasió clara dels de Ses Canaletes, un remat en carrera de Ricky era tret sobre línia de gol pel visitant Esteban quan a  la pilota li quedaven escassos centímetres per superar la línia. Es trobaven còmodes els de Moyano que treballavan molt bé en defensa trobant solució a tots els intents de rematada dels de Melia. No va ser fins al 23 quan els de Melia van donar feina a Cristian, un xut llunyà de Lopez era tallat sense problemes pel porter.

Va poder posar mes terra de per mig el CCE si Ricky, de nou encerta davant Sebastian, que va detenir en dos temps, bon partit en les dues àrees dels locals. A pilota aturada va portar perill el CE Ferreries, en un llançament de falta botat per Claudio que va obligar a Cris a intervenir, baló a córner.

Després del descans, va aparèixer en el camp un altre CE Ferreries, molt més directe que en el primer temps buscant l’empat, sacrificant el pas pel centre del camp. Els nostres seguien treballant solidàriament per mantenir el resultat, però amb el pas dels minuts, els de Melia en contínua expansió arribavan amb mes claritat.

En l’última mitja hora, una xilena de Claudio va poder ser l’empat però la seva rematada l’aturar sense problemes el porter local. La ocasió més clara dels de Melia en el segon temps, gol a part, va venir als 51 minuts, centre sense perill que la defensa no aconsegueix rebutjar i la rematada de Lopez era desviat amb dificultats per Cristian.

El tècnic local començava a moure la banqueta per aportar aire fresc als seus, Ricky deixava el seu lloc per Juli i Carlos feia el mateix amb Diego, quedaven 15 minuts. La ultima fase del partit va poder arribar la sentència, pràcticament sobre la botzina, un contraatac llançat per Toni Vinent amb posterior rematada de Isael era repel·lit per Sebastian, va poder esser el 2-0.

Coses del futbol, ja amb el temps complert, Claudio aprofita un mal bloqueig del porter lluisser per empatar el partit i donar un cop a la moral dels locals. Repartiment de punts que no serveix a cap dels dos i que deixa als de Moyano amb la mel als llavis.