Crónica Pre-benjamines Mallorca (Gr. C): Olimpic 4 – 2 ArtÀ AtlÈtic del A.

El árbitro con los capitanes

Alineaciones:

Olimpic: Carles Lopera, Pep Lluis Veny, Jaume Riera, Arnau Sanso, Miquel Sureda, Iker Vives, Pere Cerda y Miquel Gaya.

Sustituciones: Toni Tauler, Javier Miranda y Auro Nicolas

ArtÀ AtlÈtic del A.: Manuel Conejero, Alex Garcia, Giacomo Vetrano, Joan Manuel, Daniel Mascaro, Angel Herrada, Francesc Massanet y SebastiÀ MascarÓ.

Sustituciones: Pedro SansÓ y Adrian GonzÁlez

Goles: 0-1 Francesc Massanet (min 1), 1-1 Iker Vives (min 5), 1-2 Francesc Massanet (min 10), 2-2 Miquel Gaya (min 15), 3-2 Giacomo Vetrano (min 30) y 4-2 Pep Lluis (min 38)

Árbitro: Andres Julian Arce Arellano.

Comentario:

l partit d’avui a les 09’30 hores a Na Capellera entre els equips Prebenjamins Olimpic A i Artà At. era un partit en que els pares dels jugadors manacorins en parlàren tota la setmana, ja que els manacorins lideraven la classificació amb 36 punts i, a tan sols tres punts es trobava el seu rival (tercer classificat amb els mateixos punts que el segon, Santanyi).

L’inici dels al.lots del Olimpic fou com la boira present una bona estona, començant un tant emboirats, i per aquest motiu s’adelantà al marcador l’Artà At. en una pilota llarga tirada al davant.

A partir d’aqui, els entrenadors manacorins Rafel i Pep Roig donaren les indicacions pertinents per reactivar i llevar la son als seus jugadors, i ho aconseguiren, millorant en el joc i empatant 1-1 amb gol de Iker Vives.

Pero, novament a un altre centre xut llarg al davant, l’agafava un de l’Artà i li feien falta aprop de l’àrea del porter manacorí Carles Lopera, falta que aprofitarien per establir l’1 a 2.

A partir d’aqui se va acabar l’Artà i va aparèixer definitivament l’Olimpic, exercint una presió asfixiant a l’equip contrari i arribant l’empat 2-2, obra de Miquel “Truco”.

La remuntada però se va fer esperar. Arribaven a l’àrea rival, però els hi faltava el toc de gràcia, fins que en Pepllu Veny, en una internada per la banda esquerra aconseguia el gol desitjat i merescut dels locals (2-3).

Quan faltaven cinc minuts per acabar, Miquel “Truco” establia el definitiu 2-4.

La més sincera felicitació a tots els jugadors del Prebenjami Olimpic A i als seus entrenadors, demostrant que aquest equip es de lo millor que es pot veure actualment dins aquesta categoria, i sino basta mirar els seus números: equip màxim golejador del seu grup amb 96 gols (25 gols més que el segon) i l’equip menys golejat amb 8 gols.

Per acabar, dir que el millor de tot i sense dubtes, el bon “feeling” entre tots, jugadors, entrenadors i pares… i què duri!!!.

Tofol para Fútbol Balear.
Fotos de Pepsila para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.