El Llosetense entrenarà avui al Municipal després d’una setmana de descans

Tornada a la rutina

Els jugadors del Llosetense posaran fi avui a una setmana merescuda de vacances, després d’aconseguir dues victòries consecutives i mostrar de nou la seva candidatura a la salvació a costa de l’Olot i l’Atlètic Balears. L’equip s’exercitarà en una sessió el capvespre que servirà per centrar-se en el partit de diumenge al Rico Pérez, contra l’Hércules d’Alacant.

Nico López té previst mantenir els plans de cada setmana i, per si hi havia dubtes, divendres, és a dir, el dia de cap d’any, també està programat un entrenament. No hi ha temps a perdre i els jugadors s’hauran de passar ràpid la ressaca de nit vella.

De moment i parlant del present més immediat, els jugadors estan convocats avui al Municipal. El de diumenge serà un partit molt complicat, tenint en compte que l’Hércules es situa tercer a la classificació. Tothom coneix la història d’aquest club, si bé fins fa poc estava a la Primera Divisió i ho feia amb noms tan reconeguts com Royston Drenthe, ex jugador del Reial Madrid, David Trezeguet, ex de la Juventus, o Valdez, ex davanter internacional amb Paraguai, entre d’altres. Només per cartell, aquest equip imposa cert respecte.

Llosetense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.