2ª Edicio del Campus de Nadal CCE Sant Lluis

2ª Edicio del Campus de Nadal 2015

Per segon any consecutiu, no ens anem de vacances !! Aquest Nadal, pots seguir gaudint de la teva passió pel futbol d’una manera mes divertida i diferent a les instal·lacions del CCE Sant Lluís amb la 2a Edició del Campus de Nadal que organitza la nostra entitat i en la que l’any passat gairebé uns 30 jugadors de edats compreses entre els 4 i 12 anys van passar unes festes nadalenques de lo més esportives.

Per a aquesta ocasió, augmentem els dies, perquè a partir del dimecres dia 23 de desembre i fins el 5 de Gener puguis seguir millorant les teves qualitats tècniques i tàctiques amb els nostres tècnics. Aquest any, David Mercadal, llicenciat en INEF i actual entrenador de l’Escola de Futbol Piñana Almenar de Lleida serà l’encarregat de dirigir les activitats d’una manera molt més lúdica. Sessions de vídeos, jocs amb pilota, activitats de grup per passar unes vacances de la millor manera possible.

Alberto Salvador, jugador de la primera plantilla de la nostra Entitat serà l’encarregat d’ajudar als jugadors del nostre planter a millorar les seves qualitats, alhora de ser un complement fonamental a la tasca dirigida per Mercadal i fer que el jugadors que assisteixin al Campus s’ho passin genial.

Tots dos seran els encarregats de fer que els jugadors nascuts entre l’any 2011 i 2002 puguin seguir practicant l’esport que els apassiona. El preu total per jugador per al Campus complet són de 50 €, amb preus especials per germans i fins i tot preus per dies concrets.

Les inscripcions poden realitzar-se a través del mail (futbol.ccesantlluis@gmail.com), al telèfon 617.982.774 o bé a l’oficina del Camp de Futbol.

No dubtis a passar unes vacances de Nadal d’allò més actives possible, amb la nostra 2ª Edició del Campus de Nadal.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.