Crónica Cadetes 2ª Reg. Mallorca (Copa Coca Cola Gr. E): Patronato 3 – 1 Binissalem «B»

Saludo de los equipos

Patronato: Ivan A Cruz, Bruno L Mulevicius, Hector Manuel Toala, Tiziano Franco, Marc Antoni Mir, Ricardo Amaya, Juan S Segura, Juan F Fernandez, Valentin T D?angelo, Adil Zammou y Jose Vicente Fernandez.

Sustituciones: Jose Fernandez por Adil Zammou (min.57)

Binissalem «B»: Jaime A Mateu, Juan Tarraga, Tomeu Beltran, Miquel Sampol, Raul Collado, Josep Bennasar, Jaume Flores, Nahuel A Garcia, Marc Arrom, Josep Perez y Joan Company.

Sustituciones: Josep L Llabres por Josep Perez (min.45), Antoni Crespi por Jaume Flores (min.52), Melcior Fiol por Jaime A Mateu (min.58), Adrian Gil por Miquel Sampol (min.58) y Alex Martin por Nahuel A Garcia (min.60)

Goles: 1-0 Adil Zammou (min 32), 1-1 Josep Bennasar (min 32), 2-1 Juan F Fernandez (min 46) y 3-1 Juan F Fernandez (min 80)

Árbitro: Antonio Dasoy Gomez.

Tarjetas: Hector Manuel (amarilla, min 51), Jose Fernandez (amarilla, min 55) y Juan A Pujola (amarilla, min 70) para el Patronato. Jaume Flores (amarilla, min 21) para el Binissalem «B».

Bon partit del Binissalem enfront del Patronat, líder d’aquest grup E.

Partit marcat per la diferència física entre els dos equips, amb un equip local on tots els seus components són jugadors de segon any i físicament poderosos, contra un equip visitant on tots els seus integrants són jugadors de primer any i fisicament inferiors.

Encara sent molt evident aquesta diferència física, la primera part ha estat molt igualada, tant en joc com en el resultat, arribant-se al descans amb un empat (1-1) que reflectia l’ocorregut en aquests primers 40 minuts.

Després del descans, el Patronat s’ha fet amo del partit, realitzant una forta pressió al centre del camp que dificultava la sortida amb pilota del Binissalem.

Una jugada desafortunada dins de l’àrea visitant amb dos rebots entre atacants i defenses, ho aprofitava el delanter local per marcar el segon gol per al Patronat.

Després dels canvis oportuns de jugadors de la banqueta, i amb un Binissalem bolcat a per l’empat, a menys de un minut per al final, els locals marcaven el tercer i definitiu gol al seu favor (3-1)