Conferència de metodología d’entrenament F- Base

Miguel Grimalt en S’Horta
Gràcies a la amistat entre Toni Garcia (coordinador del C.D S’Horta), i en Miquel Grimalt (coordinador de metodologia del C.D Constancia), ahir en Miquel Grimalt ens dirigi una conferència sobre els metodes d’entrenaments dissenyats sobre l’objectiu d’aconseguir jugadors intel·ligents. Gràcies a la col·laboració del Constància amb el S’Horta en tema de metodologia sa donat informació a tècnics sobre l’orientació que es dedica a les tasques i maneres de dividir l’entranament mercat, un objectiu concret sobre un mateix.

D’aquesta manera intentar fomentar un jugador intel·ligent i capaç de decidir per ell mateix així tambè donar una identitat de jugador i de club sempre posant una manera de jugar cmbinativa i atractiva per el jugador. D’aquesta manera el club defensa el joc de possessió de pilota o l’entitat d’ella.

Gràcies a persones com Miquel Grimalt que ha volgut col·laborar en noltros i el seu club Constancia volem agrair el seu temps dedicat. Esperam sigui una mes de moltes perque el club pugui creixer i avolucionar de forma positiva i atractiva.

Cati Puig para Fútbol Balear.
Fotos de Cati Puig para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.