Crónica Cadetes 2ª Reg. Mallorca (Copa Coca Cola Gr. E): Binissalem «B» 5 – 0 SP. Atº Ciutat de Palma

imagen del partido

Binissalem «B»: Melcior Fiol, Josep L Llabres, Tomeu Beltran, Raul Collado, Josep Bennasar, Jaume Flores, Marc Arrom, Antoni Crespi, Joan Company, Pere Pons y Daniel Vallori.

Sustituciones: Juan Tarraga por Raul Collado (min.44), Adrian Gil por Josep L Llabres (min.44), Josep Perez por Daniel Vallori (min.50), Nahuel A Garcia por Joan Company (min.50) y Alex Martin por Josep Bennasar (min.52)

SP. Atº Ciutat de Palma: Luis G Sastre, Antoni Ramis, Francisco Javier, Xavier Climent, Javi PatÓn, Alberto Garcia, Maikel Antonio, Jorge Sanchez, Raul Martin, Luis D Chuquimarca y Marcus Thomas.

Sustituciones: Sergio Tejada por Javi PatÓn (min.15), Jorge Gonzalez por Francisco Javier (min.41), Gabi Mihaita por Maikel Antonio (min.44) y Pedro Albis por Alberto Garcia (min.52)

Goles: 1-0 Joan Company (min 24), 2-0 Jaume Flores (min 28), 3-0 Jaume Flores (min 35), 4-0 Joan Company (min 37) y 5-0 Antoni Crespi (min 43)

Árbitro: Alvaro Varon Aceiton.

Tarjetas: Alex Martin (amarilla, min 62) para el Binissalem «B». Raul Martin (roja, min 30) y Jorge Sanchez (amarilla, min 45) para el SP. Atº Ciutat de Palma.

El Binissalem goleja al Ciutat de Palma
Aquest diumenge hem pogut veure el que probablement sigui el millor partit que han disputat els pupils de Miquel Angel «Piti», amb una primera part espectacular, on han acorralat al Ciutat de Palma dins el seu camp amb un joc de possessió absoluta de pilota.
En aquesta primera part han aconseguit quatre dels cinc gols materialitzats durant el partit, però haguessin pogut ser mes, ja que hem contat fins a quatre claríssimes ocasions enfront del marc contrari, tres de les quals han estat abans de marcar el primer gol.
La segona part ha estat menys intensa, a més s’ha afegit l’expulsió del davanter centro visitant per una injustificable agressió al lateral esquerre local. Els canvis de jugadors realitzats i que el marcador estava molt a favor dels assules, ha provocat que aquesta segona part fos un pur tramite esperant el xiulet final del col·legiat.