Crónica 2ª División B: CF Badalona 0-0 CD Llosetense

El Llosetense treu un empat de Badalona gràcies a un gran plantejament defensiu

El LLosetense empata a domicilio

Alineaciones:

CF Badalona: Marc Vito, Amantini, Carroza, Perona(Javi rodríguez min.83), Rubén Canelada, Sergio Maestre, Morgado(Facundo Agustín min.71), Toni Lao, Manu Balda, Joan Gras(Eugeni min.58)a, Olmeda.

CD Llosetense: Mingo, Campins, Javi Ramos, Mairata, Rigo, Cristian(Lirola min.47), Héctor(Pep Biel min.75), Alomar, Jaume Pol(Bibi min.83), Nico, Aitor.

Árbitro: Antonio Monter Solans asistido en bandas por Álvaro Jarro Ramón y Rodrigo Lainez  Otamendi del comité territorial aragonés.

Tarjetas: amarilla a Perona min.44 por el Badalona y a Héctor min.16 y Cristian min.46 por el LLosetense.

Comentario:

El Llosetense segueix amb la seva ratxa positiva de resultats després d’empatar 0-0 a Badalona en una gran exhibició de treball físic i concentració defensiva. Els locals han dominat la possessió i han disposat d’alguna ocasió clara per decantar el marcador, però han estat incapaços d’emportar-se els tres punts. Nico López ha tornat a dirigir l’equip des de la graderia amb idèntic final que al primer partit de sanció, la setmana passada, davant l’Espanyol ‘B’.

Dinàmica positiva

5 punts de 9 possibles. Són els números del Llosetense en els darrers tres partits i, sens dubte, símptomes clars de millora de l’equip. La defensa ha tornat a donar garanties a un Nico López que només ha introduit a Jaume Pol, en lloc de Pep Biel, com a novetat a l’onze respecte al partit davant l’Espanyol ‘B’.

El Badalona ho ha provat, per primer cop, al minut 14, per mitjà d’un xut llunyà que ha sortit desviat i Jaume Pol ha respost en una contra que ha suposat la única ocasió dels blanquinegres a la primera meitat. A mesura que el temps passava, els locals pitjaven més i avançaven els seus homes per a pressionar als nostres a la sortida de pilota. Tot i això, el Llosetense ha sabut aguantar per enfilar el túnel de vestidors amb l’empat inicial.

La segona part ha seguit la tònica de la primera. Ángel Mingo ha aturat una rematada molt perillosa de Joan Grasa. Més tard, Balda ha pogut avançar-se però no ha arribat a contactar amb la pilota. Els llosetins han patit més a la segona part, i això ha donat més mèrit a un empat que té gust a victòria.

Impotència

El Badalona s’ha desesperat vegent els pocs forats que deixava el Llosetense i ha pagat la seva frustració de cara a porteria. Per moments, el partit ha recordat a la victòria del Mini Estadi, ja que en qualsevol moment podia arribar qualque ocasió a la contra. No ha pogut ser, però aquest empat encara reforça més a l’equip.

Afició

Prop d’una desena d’aficionats s’han desplaçat a Badalona per presenciar l’empat del Llosetense. Els ‘supporters’ són fixes als viatges de l’equip i encara no se n’han perdut cap de lliga. Ells tenen gran part del mèrit de l’empat i són el canal de suport dels de Nico López en tots els partits.

Ara toca pensar en el pròxim partit, que es disputarà al Municipal d’Es Puig davant l’Hospitalet. Els catalans han caigut avui per 4-0 davant el filial de l’Espanyol i marxen en 13a posició, amb 10 punts més que el Llosetense, que en porta 7. Una victòria suposaria una dosi d’optimisme vital.

Redacción
CD Llosetense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.