Crónica Pre-benjamines Mallorca (Gr. A): Binissalem 2 – 1 CD Consell

Binissalem: Xavier Obrador, Marc Torrens, Gregory Ikechukwu Chukwukere, Jeroni Salom, Marc Sabater, Pedro Fernandez, Carlos Ortiz y Jaume Sastre.

Sustituciones: Aleksandar Slavchev, Adrian Gil, Mateu Moya y Adrian Sanchez

CD Consell: Jordi Mir, Marc Mari, Ahitor De Cos Estrada Calvo, Toni Campins, Alex Carrillo, Daniel Garcia Del Castillo Caldentey, Marc Senges y Muhammed Anes.

Sustituciones: Juan Miguel y Pau Planas

Goles: 1-0 Jaume Sastre (min 8), 2-0 Gregory Ikechukwu (min 25) y 2-1 Daniel Garcia Del Castillo Caldentey (min 40)

Árbitro: Jose Miguel Garcia Lozano.

Victoria a domicili del Binissalem enfront del Consell.

Temps desapacible d’aigua i vent, el que hem tingut aquest dissabte a migdia, on el Binissalem ha hagut de treballar molt per portar-se els 3 punts.

Partit molt igualat en els 2 primers quarts, on els assules han pogut avançar-se i conservar el resultat fins al descans.

Després de l’oportú descans, l’equip local s’ha fet amo del partit, els 2 següents quarts han estat molt diferents que els anteriors, han disposant de clares ocasions de gol, aconseguint augmentar el seu avantatge en una d’elles.

Només en l’últim minut del partit, els visitants han reduït aquest avantatge però ja no han tingut l’ocasió ni temps  per forçar un empat.

Gran victòria dels al·lots de Pere A. Ripoll, que els permet aferrar-se als llocs davanters de la classificació.