Crónica Preferente: CE Alaior 1 – 2 CCE Sant Lluis

CE Alaior: David Huguet, Francisco Javier Rodriguez, Jose Abad, Sergio Pons, Gerard Fuguet, Pau Sans, Emiliano Rodriguez, David Salom, Juan Timoner, Ruben Febrer y Sergio Pons.

Sustituciones: Salvador Roman por Pau Sans (min.46), Aitor Martinez por Ruben Febrer (min.46), Gabriel Pons por David Salom (min.73) y Pedro Barber por (min.73)

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Alvaro Rotger, Rafael Moreno, Jose Manuel, Juan Sola, Isael Andres, Isaias Pons, Julian Garcia, Juan Orfila, Francisco Carmona y Alberto Salvador.

Sustituciones: Dario Victory por Julian Garcia (min.33), Jose Luis por Juan Orfila (min.66), Carlos Segui por Isael Andres (min.89) y Antonio Sanchez por Alberto Salvador (min.89)

Goles: 0-1 Juan Sola (min 16), 1-1 Sergio Pons (min 25) y 1-2 Jose Luis (min 73)

Árbitro: Ruben Fernandez Martinez. asistido por Antonio Barcia Bonet y Magi Moll Pascual.

Tarjetas: Francisco Javier (amarilla, min 33) y Ruben Febrer (amarilla, min 36) para el CE Alaior. Juan Orfila (amarilla, min 33) y Alberto Salvador (amarilla, min 80) para el CCE Sant Lluis.

Mai deixen de creure en ells mateixos, mai deixen d’intentar-ho, mai pensen que és impossible i això fa que aquest grup de jugadors tinguin un premi merescut al seu enorme esforç. L’equip Regional amb la seva victòria a Los Pinos per 1-2 unida a la derrota del Atleic Ciutadella a l’Estadi Mahones per 4-2 davant el CD Menorca a deixat els de Moyano per tercer any consecutiu a la semifinals de Copa.

Nervis en els minuts finals ja que amb el partit de l’Estadi Mahones finalitzat, només un gol del CE Alaior deixava fora els lluissers de la següent ronda, però aquest gol no va arribar i amb el xiulet final l’alegria esclatar en el bàndol blavós pel aconseguit, que és poc però molt alhora.

El carrusel de partits començava bé per als de Moyano que s’assabentaven del primer gol del CD Menorca al minut quatre, però aquesta combinació no els valia, tenian que guanyar. En els primers compassos del partit de Los Pinos, el CCE es mostrava decidit a anar a pel partit, per a almenys tenir la seva part de la feina feta. Els de Calzada no volien ser mers espectadors ja que una victòria seva els deixava com a primers que era el seu objectiu.

Al minut 16 de partit, Sola aconseguia avançar als nostres amb un gol que fins al moment era suficient per al que buscaven els blaus, quedava un món en tots els camps.

Els locals van començar a inquietar la defensa lluissera a la recerca d’almenys igualar el partit per després donar l’estocada definitiva al CCE. Al minut 26 Fullana per als albinegres aconseguia empatar el partit a Los Pinos, cop per al CCE.

Però un aire fresc arriba de nou des de l’Estadi Mahones, el 2-0 per als de Rossello deixava al CCE a un sol gol de la següent ronda i al Atletic Ciutadella a dos de l’empat, en aquest moment, els de Berto Moll seguien sent semifinalistas. Tots dos equips estaven pendents del seu rival però els de Moyano sabien el seu objectiu, guanyar el partit per després mirar a l’Estadi Mahones. Un tercer gol a favor de el CD Menorca deixava aquesta trobada gairebé sentenciat llevat miracle. Al descans es va arribar amb empat a un gol en Los Pinos i 3-0 per al CD Menorca a l’Estadi Mahones.

A la reanudació de totes les trobades els nervis estaven a flor de pell i el mes cabal es portaria el gat a l’aigua. Cinc minuts de la segona part i 4-0 per al CD Menorca, missio complicada per als de Berto Moll però el gol lluisser no arribava, el Atletic seguia sent semifinalista.

A Los Pinos, el CCE estava tranquil però el seu gol no arribava, els de Moyano ho tenien clar, sense presas però sense pausa. A poc a poc els blaus anaven trepitjant àrea contrària però sense deixar d’assegurar la seva retagurdia, no fallar enrere els donava més opcions amunt. El Atletic Ciutadella anava retallant distàncies, fins a posar-4-2 al minut 70, seguien els ciutadellencs en semifinals.

Al minut 73 de partit, Pepe de falta aconseguia el que el CCE anava buscant, el tant que els posava per davant i els ficava a falta de 17 minuts a semifinals. Quedava molt s’habia aconseguit el difícil i el CE Alaior jugava de local i buscava la primera plaça. En els últims minuts els nervis en el bàndol lluisser eren evidents coneixedors que estaven en la següent ronda i es van dedicar a minimitzar errors ia tenir la pilota.

A l’Estadi Mahones, el partit havia acabat, l’Atletic havia caigut 4-2 i el CCE a falta del xiulet final estava classificat. El descompte marcat pel col·legiat de Los Pinos es va fer llarguíssim, però al final va valer la pena, final a Alaior i fi al sofriment, la combinació que necessitava el CCE s’havia donat, era la combinació guanyadora.

Ara espera el CF Sporting de Mahón a les portes de la final, la reedició de les semifinals de la temporada passada en què els maonesos van sortir vencedors. El dia i hora encara esta pendent de confirmar però Ses Canaletes viurà el primer duel per després al Municipal de Maó tancar unes semifinals molt buscades pels de Moyano.