Crónica Preferente: UE Sami 0 – 1 CCE Sant Lluis

UE Sami: Aram Femenias, Jose Miguel Perez, Joan Taltavull, Jose Manuel Rodriguez, Juan Francisco Gutierrez, Pedro Adrian Anglada, Nicolas Antonio Blanco, Oscar Tuduri, Juan Francisco Egea, Sergio Anglada y Elias Saldaña.

Sustituciones: Miguel Angel por (min.54) y Xavier Llor por (min.54)

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Carlos Segui, Rafael Moreno, Jose Manuel, Juan Sola, Isael Andres, Isaias Pons, Jose Luis, Miguel Angel, Julian Garcia y Juan Orfila.

Sustituciones: Zouhir Essounani por Jose Luis (min.45), Antonio Sanchez por Julian Garcia (min.48), Dario Victory por Miguel Angel (min.56), Alejandro Carrasco por Isael Andres (min.86) y Alvaro Rotger por Carlos Segui (min.89)

Goles: 0-1 Jose Manuel (min 50)

Árbitro: Ruben Bagur Morro. asistido por Jesus Taltavull Marques y Magi Moll Pascual.

Tarjetas: Zouhir Essounani (amarilla, min 82), Jose Manuel (amarilla, min 83) y Jose Angel (roja, min 87) para el CCE Sant Lluis.

L’equip Regional va treure partit d’aquesta jornada endavant i manté el pols per accedir a les semifinals de Copa a falta de dues jornades on els de Moyano tindran dues finals si volen aconseguir un lloc en la següent ronda. Era un tot o res en aquesta trobada i amb el lliurament i punt d’honor d’un grup que mai s’ha vist mort va aconseguir vèncer al fins ara líder per 0-1 amb un gol, només començar la segona part del veterà Manu.

Els locals van presentar bastant batalla, sobretot en els instants finals quan es veien vençuts i se’ls complicava el seu accés a la següent ronda, han de visitar San Carlos la setmana proxima i descansar en l’últim envit, de manera que la victòria en aquesta trobada era gairebé definitiva per ficar-se entre els quatre primers. Els lluissers afrontaven el partit amb diferents baixes per motius personals i laborals cosa que minvava les opcions del tècnic a l’hora de fer un onze on cada jugador estigués en el seu millor ubicació sobre el terreny de joc.

Els de Tobal Tuduri van portar el pes en els primers minuts però gairebé sense inquietar amb perill la porteria de Cristian que durant la primera part no va haver d’actuar de manera destacada per emprendre els envistes dels ciutadellencs. El treball defensiu dels blaus impedia als de casa apropar-se amb comoditat a la zona de finalització tot i que la possessió de la pilota estava sent una mica més per als verds. No obstant això, la millor ocasió de perill en el primer temps va ser per als lluissers, quan Pepe, va enviar la pilota al travesser i el rebuig era aprofitat per Isaias per superar Aram, el col·legiat del partit a instàncies del seu assistent anul·la la rematada del capità lluisser per posició una mica avançada.

Totes les sospites del quadre de Tobal Tuduri es van fer realitat només començar el segon temps. Un balo recuperat per part de Isael en centre del camp va acabar amb una passada a l’espai per a la cavalcada de Manu que davant Aram i amb un cop amb suavitat el esfèric superava al porter local, posant per davant al CCE en el minut 50, quedava un món.

Amb el gol a favor els lluissers es van trobar amb el partit de cara i un rival que estira línies cap a la porteria contrària a la recerca de donar la volta al marcador. En aquest moment, de nou com en altres partits, els de Moyano es van posar la roba de treball per defensar amb ungles i dents un resultat favorable que li permetés ficar-se en la batalla per la Copa.

Els de Tuduri conscients dels problemes que els podien venir a sobre amb aquest resultat advers van començar a buscar amb mes força la meta de Cristian però pel mètode més directe, pilotes a l’area per trobar la pugna aèria que els pogués servir per o bé intimidar els nostres o bé en un rebuig o similar enganxar una pilota dins l’àrea.

No va ser així i els de Moyano van aconseguir el que anaven a buscar a Ciutadella, salvar el primer match ball, vèncer en el seu primer partit d’aquesta Copa i passar pàgina per afrontar la segona final de dissabte que ve a Ses Canaletes, el seu rival, el CD Migjorn.