Siviero: «Ha sido un partido serio y completo»

Gustavo Siviero, tècnic del primer equip compareixia “molt satisfet” davant els mitjans de comunicació pel bon resultat i joc dels seus. “S’ha fet un partit seriós, complet encara que no brillant, fent moltes coses bé com per exemple que hem acabat amb la porteria a zero; cosa que només havíem aconseguit un partit. Hem aconseguit marcar i no patir tant; dur control del partit a moments, etc. Me’n vaig molt content “, reconeixia.

Amb diversos canvis en l’onze respecte dels últims partits, el de Santa Fe explicava que cada jornada es troba amb el ‘sant problema’ de tenir molts jugadors a la seva disposició. “Tenc futbolistes per triar; moltes vegades em costa horrors fer l’equip perquè en algun punt seré injust. Els dic que han d’estar preparats perquè oportunitats n’hi haurà per a tots. Fan feina i estan en condicions. Enhorabona a ells. No em sorprèn el seu bon rendiment; corrobora que hi ha una gran plantilla que treballa molt bé. Quan juguen donen el màxim”, apuntava.

Parlant de noms propis, Siviero deia que Kike López “es mereixia el gol perquè et dóna molt en atac i també és molt honest a l’hora de treballar sense pilota”. Així mateix sobre els davanters Chando i Jurado comentava que “són de jerarquia; hem de proveir-los amb pilotes perquè ells saben aprofitar-ho”. Qüestionat per la lesió de Chando, explicava que “sembla una lesió muscular; és una pena perquè estava molt bé”.

El màxim responsable del primer equip assegurava a més que “volíem guanyar perquè veníem d’una collita pobra en els últims tres partits havent merescut més. Necessitàvem guanyar i fer un partit seriós”, finalitzava.

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.