Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 2 – 2 UD Mahon

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Alvaro Rotger, Rafael Moreno, Jose Manuel Herrera, Juan Sola, Isael Andres Martinez, Isaias Pons, Miguel Angel Coll, Julian Garcia, Lorenzo Torrus y Alberto Salvador.

Sustituciones: Jose Luis por Julian Garcia (min.61), Juan Orfila por Lorenzo Torrus (min.71), Zouhir Essounani por Rafael Moreno (min.73) y Jose Miguel por Alberto Salvador (min.81)

UD Mahon: Marc Villalonga, Sergio Riudavets, Jaime Clavijo, Daniel Caliz, Jose Cardona, Pedro Rafael, Jose Luis, Miguel Angel, Maykol Giraldez, Manuel Calero y Francisco Jesus.

Sustituciones: Fabricio Ricardo por Francisco Jesus (min.57), Tiago De Oliveira por Maykol Giraldez (min.77), Enrique Pacheco por Jose Cardona (min.78), Luis David por Jose Luis (min.80) y Jordi Pons por Enrique Pacheco (min.81)

Goles: 0-1 Manuel Calero (min 55), 1-1 Alberto Salvador (min 60), 1-2 Manuel Calero (min 81) y 2-2 Jose Luis (min 89)

Árbitro: Javier Moreno Garcia. asistido por Julio Garcia Herreros y Juan Gonzalez Segura.

Tarjetas: Isael Andres (amarilla, min 15), Alberto Salvador (amarilla, min 28), Lorenzo Torrus (amarilla, min 60), Jose Luis (amarilla, min 84), Alvaro Rotger (amarilla, min 84), Miguel Angel (amarilla, min 87) y Jose Manuel (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis. Jaime Clavijo (amarilla, min 37) y Pedro Rafael (amarilla, min 88) para el UD Mahon.

Minut 90 i algo mes, Alberto s’interna en l’area i és derribat per dos contraris, el col·legiat incomprensiblement no decreta pena màxima i la pilota acaba en les botes de Pepe que de xut ras bat el porter Marc, gol. Just, merescut, treballat i agònic empat de l’equip de Moyano que van demostrar ser un conjunt unit i treballador davant una UD Mahon que per mitjà de Calero es va posar per davant en dues ocasions anteriorment. L’empat deixa als nostres a l’espera de resultats i amb la obilgació d’haver de guanyar pràcticament els tres partits que li resten però … a cas mai aquest equip no a guanyat tres partits consecutius ?, el primer, vèncer l’encontre a Ciutadella davant la UE Sami i després … ja veurem!

La trobada davant els maonesos va ser intensa, amb un CCE molt millor en el primer temps encara que sense tenir la possessió de la pilota que va ser durant tot el partit de color visitant, cosa amb la qual ja comptaven els de Moyano, però que van saber aprofitar les seves armes a la contra per fer por als de Romero.

Els primers minuts van seguir el guió esperat, toc, mobilitat, sensació de perill, però poc mes per part unionista i treball, serietat, fortalesa i rapidesa en atac per al CCE que buscava portar el partit al seu propi estil i decantar la balança en aquest aspecte almenys pel seu costat.

El primer dels dos contendents que treptjar area rival van ser els locals al minut 10, Isael encara al seu oponent i el seu centre des de l’interior de l’àrea no troba rematador amb un Marc pràcticament batut si el centre s’hagués arribat a un blavós, era el primer mini avís local.

Qui avisa amb perill del que tenia en ment era la victòria van ser els de Romero que en una falta lateral botada per Jaume Clavijo la pilota va ser rebutjada per la fusta per ensurt de l’espectador local i decepció del visitant, es portaven només 13 minuts. Els de Moyano estaven sent dominats amb el baló però aquesta vegada no li importava al CCE que en el 22, per mitjà de Rafa, enviaba el remat a l’escaire i després córner i que va poder ser el 1-0.

El partit seguia avançant, els maonesos dominant però sense gaire presència a zona d’area amb perill. L’opció més clara de tota la primera part per als de Romero va ser una rematada de Calero en l’area petita que Cristian tregue amb una oportunista cama dreta per evitar el primer gol visitant, era la millor ocasió del partit en el primer temps i l’electronic marcava el minut 33. A poc a poc el CCE anava avançant línies per incomodar més al seu rival que no trobava la manera de superar l’ordenat equip local cosa que deslligava els primers nervis a la plantilla visitant.

Al minut 42, un providencial creuament de Cardona quan Isael es preparava per rematar una jugada embolicada a l’interior d’area va ser clau perquè els de Moyano no marxessin per davant al descans tal i com l’actuació de Marc al 45 per treure una rematada de Manu just abans del xiulet final del primer temps.

Amb les taules del descans els dos equips van saltar des de la caseta per endur-se els tres punts que li feien falta a tots dos per buscar el seu objectiu semifinalista. Els dos equips van sortir a la seva, cadascú a seguir buscant controlar al seu rival i intentar enderrocar al seu contendent amb les seves millors armes.

Els primers instants van oferir el mateix guions encara els dos equips que van començar a revolucionar-se a partir del minut 55, servei de córner des de l’esquerra de Clavijo que troba a Calero que arribant des enrere remata de cap al fons de la xarxa de la porteria de Cristian que poc pot fer per aturar la rematada del unionista, era el 0-1 i els de Romero es posaven per davant amb una de les millors armes dels locals.

No van acusar el cop els de Moyano que tan sols cinc minuts després i tras d’una excel·lent combinació entre Juli i Alberto permetia a aquesta últim batre a Marc amb un xut ajustat al pal esquerre de la meta visitant, taules de nou i 30 minuts per davant. Els tants van animar a tots dos equips a anar a dalt però sense oblidar la seva rereguarda que amb el pas dels minuts i la màxima intensitat del partit patien en ambdós costats.

Al minut 65 un centre a l’interior de l’area gairebé sense perill impacte en la cos de Loren que el col·legiat va veure com mà, la falta propera a la vora de l’àrea gran executada per Pedro Clavijo va tornar a impactar en la fusta per deixar el partit en el mateix punt.

Cinc minuts després, un altre centre interior impacta de nou en el cos de Alvaro però aquesta vegada es trobava aquest a l’interior de l’àrea per la qual cosa el col·legiat, Moreno Garcia marca els onze metres. Calero de nou batia a Cristian des del punt fatídic tot i que el porter per mil·límetres no arriba a aturar.

Hi havia el partit en el punt al que li interessava a l’equip visitant, ells per davant i el CCE bolcat a l’atac. Els canvis de Romero donaven mes velocitat en llança d’atac per buscar la sentència a la contra i l’entrada de Pachecho i Pons Gregorio buscaven intentar la igualada física amb els locals. El CCE per la seva banda, deixa tot al camp perquè es veia injustament derrotat pels mèrits que estava fent, i ho intenta de totes les maneres. Si és el cas, el tècnic basc de l’equip local posava tota la carn a la graella amb l’entrada de Zouhir i Pepe, que fet i fet seria fonamental.

Les contínues arribades per banda no trobaven rematador o bé trobaven a la defensa visitant, fins passat el minut 90 amb l’aparició de Pepe deixa el partit tal com estava a l’inici, en taules justes però que fan mal a tots dos a la classificació general, queden tres jornades i res aquesta descartat, encara que per als locals una mica difícil però no impossible, partit a partit.