Crónica Juvenil DH: At. Baleares 1-3 RCD Espanyol

At. Baleares: Pau, Sergio, Josef, Rafa(Borja min.60), Alorda, Capellà, Sandro, Marcos, Flaquer(Agus min.68), Alex(Dani min.68), Ramón(Martorell min.63).

RCD Espanyol: Edu Frias, Gonzalo, Roger, Marcel, Alex López, Manchón, Bellido(Martín soler min.65), Melendo, Cristopher(Alex Bermejo min.81), Jarvier Pardo, Adrià Ribas(Jordan min.77).

Goles: 0-10 Alex López min.13, 0-20 Adrià Ribas min.62, 0-3 Cristopher min.62, 1-3 Borja min.80.

Árbitro: Pedro sureda Cuenda asistido en bandas por Manuel Gómez Gómez y Alan Girela Gómez.

Tarjetas: amarillas a Borja min.81 por el At. Baleares y a Marcel min.65, Gonzalo min.85 y Manchón min.87 por nel RCD Espanyol.

L’equip dirigit per David Gallego segueix amb la seva ratxa de bons resultats i va sumar la seva quarta victòria consecutiva. El domini dels blanc-i-blaus es va traduir ràpidament amb el gol d’Álex López al primer temps, mentre que Cristopher i Rivas van acabar de lligar la victòria en un camp sempre complicat.

El Juvenil A va anar per feina i va trigar poc més de deu minuts en avançar-se al marcador. Va ser a través d’un bon llançament de falta directe d’Álex López que va fer inútil l’estirada del porter per evitar el 0-1. Abans del gol, Puado i Bellido ja havien avisat a Pau amb dos xuts que van marxar enganxats al pal.

Amb el marcador a favor, els espanyolistes van trobar-se encara més còmodes sobre la gespa la qual cosa va propiciar nous acostaments davant d’un Atlético Baleares que va basar el seu joc en una bona defensa.

Els locals van cedir la iniciativa del partit als blanc-i-blaus mentre esperaven les seves opcions replegats al darrera, procurant no deixar espais perquè els atacants espanyolistes no tinguessis accés fàcil a la porteria de Pau. El toc ràpid al mig del camp i el joc associatiu van ser les claus per aconseguir noves ocasions de gol.

Al segon temps els homes de Gallego van repetir la fórmula de la primera meitat i van tornar a veure porteria en els primers minuts de joc. En aquest cas va ser gràcies a una acció de Rivas traçant una diagonal cap a l’interior de l’àrea va superar al porter local amb un bon xut i va fer pujar el 0-2.

Després del gol, la sentència del Juvenil A no trigaria en arribar i just deu minuts després era Cristopher qui feia el tercer amb un bon cop de cap entrant des de la segona línia i aprofitant una centrada de Puado.

Amb el partit enllestit els homes de Gallego van seguir combinant amb facilitat al mig del camp i a punt va estar d’arribar el quart gol de la tarda, però serien els locals els qui aconseguirien reduir les diferències en un servei de córner en els darrers minuts.

Fotos de Guiem Sánchez para Fútbol Balear.