Crónica Copa Preferente Juvenil Menorca (Gr.B): CCE Sant Lluis 2 – 3 At Ciutadella

A la recerca d’un miracle

CCE Sant Lluis: Victor Cicuendez, Lev Santiago Bagur, Joan Marc Venegas, Bruno Emendatori, Joaquin Tuduri, Alex Gonzalez, David Carreras, Xisco Pallicer, Guillem Sintes, Raul Previ y James Glass.

Sustituciones: DamiÀ Vinent por (min.46), Luis Martinez por (min.54) y Alejandro Joven por James Glass (min.63)

At Ciutadella: Juan Manuel, Climent Fullana, Samuel Bosch, Cristian Villalonga, David Grabiel, Albert Pons, Sergi Pons, Josep Fullana, Pau Mesquida, Marco Moreno y Jaume Salord.

Sustituciones: Jordi Arguimbau por Josep Fullana (min.50) y Victor Caceres por Pau Mesquida (min.75)

Goles: 1-0 Xisco Pallicer (min 3), 1-1 Jaume Salord (min 24), 1-2 Albert Pons (min 74), 1-3 Jordi Arguimbau (min 78) y 2-3 Alejandro Joven (min 83)

Árbitro: Julio Garcia Herreros.

Tarjetas:Lev Santiago (amarilla, min 25), Bruno Emendatori (amarilla, min 82) y Alex Gonzalez (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis.

Molt més va merèixer l’equip de Elias Noval en la seva trobada de la 5a Jornada de Copa en què va caure davant l’At. Ciutadella en un matx on l’encert de cara a porta de l’equip vermell li va valer per endur uns tres punts que apropen els de ponent a la zona alta.

Els de Noval, amb aquestes dues derrotes consecutives necessiten d’un miracle per ficar-se en la lluita per una plaça en semifinals, però encara poden conseguir-ho en cas de treure màxim partit als enfrontaments directes davant els tres equips que lluiten mes obertament per elles, ja que són els tres propers rivals dels lluissers.

El partit va començar de la millor manera possible per als interessos locals ja que Xiscu Palliser en el minut 3 després d’un aldarull a l’interior de l’àrea que el migcampista local va saber aprofitar. A part del gol que avançava els locals, els primers minuts van ser d’un estira i arronsa constant entre ambdós conjunts que buscaven la victòria per ficar-se en la baralla classificatòria. Amb el gol d’Palliser, els de Noval, van saber que el seu rival donaria un pas més endavant per buscar de ficar a la defensa lluissera en problemes, encara que en les primeres situacions, els defensors blaus van estar encertats.

Al minut 24 tot canvia, una passada rassa al segon pal on el local Lev es va veure superat per Salord va ser el gol de la igualada a favor dels de Damia Bosch. El gol no afecte als locals que van seguir intentant-i a la vora del descans, va ser James, el que va desaprofitar l’ocasió més clara dels últims minuts que un defensor sac sota pals. Coses del futbol, amb el temps pràcticament complert i just després, va ser Pons qui després d’un rebuig i un pilota que va quedar mort en interior d’area va servir per batre Victor. Cop dur per als locals que van marxar al descans una mica capcots.

La volta al verd de Ses Canaletes, va conduir a un CCE mes estirat que anava a poc a poc arribant amb mes perill a l’area rival encara les rematades de Guiem i Raul no van acabar per trobar porta. Quan semblava que l’empat estava a prop arriba de nou un gerro d’aigua freda per als lluissers, el tant de Arguimbau al minut 78 posava el 1-3 que semblava insalvable.

Amb tot perdut, els de Noval es van anar cap amunt conscients que no els quedava altra i fruit d’això en una bona jugada, Joven retalla distàncies amb 10 minuts per davant. L’últim tram de partit va ser d’infart, uns buscant l’empat i els altres defensant-i buscant la contra, al minut 93, va poder empatar Guiem però el seu xut va marxar fora a escassos mil·límetres del portal vermella. Va ser l’última jugada, ja que el col·legiat després d’aquest rematada, decret el final del partit.