Crónica 3ª Div.: Campos 0 – 1 Soller

Resultat injust

Derrota del Campos ante el Soller

Alineaciones:

Campos: Bartolome Barcelo, Nicolas Mercadal, Joan Mercadal, Guillermo Petricorena, Juan Carlos Mesquida, Jordi E Morey, Marc Orell, Jose A Barcelo, Lorenzo Llull, Daniel Bardolet y Raul Sintes.

Sustituciones: Juan C Serra por Raul Sintes (min.58) y Alejandro Aelen por Jose A Barcelo (min.74)

Soller: Borja Fernandez, Albert Pomares, Miguel Oliver, Samuel Fernandez, Ianis Ballester, Marc Torres, Vicens Bover, Ignacio Estradas, Francisco J Gonzalez, Jose A Jimenez y Miquel Ramon.

Sustituciones: Ignacio J Dosil por Albert Pomares (min.62), Collin John por Marc Torres (min.62) y Marcos Mayol por Ianis Ballester (min.71)

Goles: 0-1 Francisco J Gonzalez (min 71)

Árbitro: Victor Jimenez Yustos. asistido por Damian Sebastian Ferretjans Arrom y Santiago Varon Aceiton.

Tarjetas: Jordi E Morey (amarilla, min 33), Jose A Barcelo (amarilla, min 54) y Nicolas Mercadal (amarilla, min 65) para el Campos. Albert Pomares (amarilla, min 43) para el Soller.

Comentario:

Partit jugat avui horabaixa que de forma totalment injusta i sorprenent ha acabat amb victòria visitant.
El Campos ha sortit decidit a sumar els tres punts davant el Sóller amb l’objectiu d’escapar dels darrers llocs de la taula i per aquest fet ha sortit amb molta empenta i ha generat ocasions per marcar el primer gol del partit, fet que no ha ocorregut.
Després el partit s’ha igualat, i s’ha jugat més de tu a tu, pero el darrer quart ha tornat a ser de l’equip local generant més ocasions per avançar-se i arribar guanyant al descans, però no ha estat així.
A la segona part els homes de Sergio Tíscar, han sortit totalment volcats damunt la porteria visitant, sumant xuts, córners, ocasions i fins i tot un pal quan el porter solleric ja estava batut. I ha arribat el minut 71, quan el Sóller jugava momentàniament amb un home menys, que ha aprofitat una contra per batre el porter local i posar el zero a un en el marcador, que al final ha estat definitiu.
L’equip vermell ho ha seguit intentant per com a mínim sumar un punt, però les presses no ho han afavorit i no hi ha hagut manera de marcar cap gol.
Final amb victòria visitant i decepció entre l’afició campanera, equip i cos tècnic.

 

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.